Головна Новини Зірки шоу бізнес Володимир Дантес зізнався у шкідливій звички
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Дантес зізнався у шкідливій звички

За словами співака Володимира Дантеса, напій асоціюється у нього зі смаком пригод і подорожей

5 лютого 2021, 02:44
Поділіться публікацією:

За словами співака, він не може відмовити собі в міцній каві відомої мережі. Чоловік Наді Дорофєєвої зізнався, що перш за все прибувши в нове місто або країну купує собі каву в мережі Starbucks. За словами співака, напій асоціюється у нього зі смаком пригод і подорожей.

Володимир Дантес зізнався у шкідливій звички

Володимир Дантес (фото з відкритих джерел)

Дантес розповів, що рідко коли його ім'я пишуть правильно, і він зібрав уже цілу колекцію варіацій імені "Володимир".

"Виявилося, що моє ім'я супер складне для іноземців. Вова — вони взагалі не розуміють. Смішно в Італії було, т.к моє ім'я співзвучне для них зі словом Uovo- яйце. В Америці писали — Bloodimir, в Азії взагалі — Ladimier. Коротше , писали як хотіли і чули. і я придумав хештег- #callmevladimir ", — написав Володимир Дантес на своїй сторінці в соціальній мережі.

Нагадаємо, 32-річний популярний виконавець і ведучий Володимир Дантес зізнався, що зраджував своїм дівчатам в попередніх відносинах. Таку заяву він зробив в програмі "Ж F * CKTOR" на YouTube-каналі. Артист розповів, що втратив невинність в 20 років і через деякий час став дуже популярним (в 2008 році він разом з Вадимом Олійником виграв "Фабрику зірок-2" і почав співати в групі "ДіО.фільми", — прим. авт.). Ця популярність "зірвала йому вежу", тому він став несерйозно ставитися до відносин. Він часто змінював дівчатам, з яким починав зустрічатися.

Дантес зізнався, що в той момент йому не було соромно за свої вчинки. Співакові було все одно на те, що він говорив дівчині одне, а робив — інше. Виконавець розповів, що на даному етапі життя, коли він подорослішав і пов'язав себе узами шлюбу з Надією Дорофеєвої, він переосмислив свою поведінку і перестав ходити "на ліво".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини