Як виглядають актори "Титаніка" через майже 25 років (ФОТО)

У мережі показали, як змінилися головні герої культового фільму-катастрофи "Титанік" через майже 25 років

Фільм "Титанік" режисера Джеймса Кемерона, в якому розповідається про загибель легендарного лайнера, вийшов на екрани у 1997 році та підкорив серця мільйонів глядачів у всьому світі. Головні ролі у ньому зіграли Леонардо Ді Капріо та Кейт Уінслет. Як через майже 25 років виглядають актори кінострічки?

Леонардо Ді Каприо

На момент знімання у "Титаніку" американському актору було 23 роки. Спочатку Ді Капріо хотів відмовитися від ролі, але зрештою погодився, оскільки Кемерон вірив у його акторські здібності. І не дарма, адже зараз актор працює із найкращими голлівудськими режисерами. У 2016 році він отримав перший "Оскар" і знявся у вдалих фільмах, наприклад, "Одного разу в Голлівуді", "Дорога змін", "Великої Гетсбі".

Кейт Уінслет


Британській актрисі, яка зіграла Роуз у "Титаніці", було на той момент 22 роки. Але після виходу кінострічки Кейт стала справжньою зіркою кіно та була номінована на "Оскар". У 2021 році актриса знялася в американському міні-серіалі "Мейр з Істтауна".

Біллі Зейн


Попри те, що актор знімався в різних кінострічках, всесвітню славу приніс йому "Титанік", де 31-річний Біллі зіграв нареченого Роуз, багатого спадкоємця промислової імперії. Роль у культовому фільмі принесла йому кілька престижних номінацій на кінопремії.

Френсіс Фішер


Американська актриса у 45-річному віці зіграла у "Титаніку" маму головної героїні. І ця роль стала найвідомішою за всю кар'єру Френсіс Фішер. Наразі вона продовжує зніматися в кіно, у 2020 році вона з'явилася у фільмі "Пара на свята" стримінгової платформи Netflix.

Віктор Гарбер


Канадський актор знявся у фільмі-катастрофі, коли йому було 48 років. Він зіграв головного конструктора Томаса Ендрюса. Ще Віктора Гарбера, крім "Титаніка", можна побачити в таких кінофільмах, як "Блондинка в законі", "Велика гра", "Безсмертні". Наразі він продовжує зніматися у серіалах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені знайшли послання із затонулого "Титаніка".