Головна Новини Зірки шоу бізнес Знаменитості, які позбавили своїх дітей спадщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Знаменитості, які позбавили своїх дітей спадщини

Дітям цих зірок доведеться самостійно заробляти

25 листопада 2020, 09:40
Поділіться публікацією:

Багато людей заздрять зірковим дітям, адже вони народжуються в достатку, оточені тільки кращими речами й купаються в променях слави, не думаючи про майбутнє.

Знаменитості, які позбавили своїх дітей спадщини

фото з відкритих джерел

Але далеко не всі знаменитості хочуть залишити своїм дітям спадщину, деякі вважають, що гроші потрібно заробити власною працею.

Міла Куніс і Ештон Кутчер

Знаменитості, які позбавили своїх дітей спадщини - фото 2

© MEGA / EAST NEWS

Голлівудські зірки вирішили, що велика спадщина може негативно вплинути на їх дітей і позбавити їх цілеспрямованості та креативності. Тому, основну частину свого доходу вони передадуть до благодійних фондів.

Саймон Коуелл

Знаменитості, які позбавили своїх дітей спадщини - фото 3

Globallookpress.com

Суддя програм "The X Factor" вирішив, що свій капітал пожертвує дитячим фондам і притулкам для тварин, а своєму синові, якому зараз шість років, він дасть знання, можливість і буде приділяти йому максимум свого часу.

Білл Гейтс

Знаменитості, які позбавили своїх дітей спадщини - фото 4

Засновник компанії Microsoft і його дружина Мелінда вважають, що їхні діти повинні самостійно заробити собі на життя, щоб вони розуміли, наскільки важлива праця. Разом з іншими мільйонерами Білл Гейтс організував "Обітницю дарування" — моральний договір, згідно з яким багаті люди обіцяють передавати свій спадок на благодійність.

Марк Цукерберг

Знаменитості, які позбавили своїх дітей спадщини - фото 5

Засновник популярної мережі Facebook, так само як і Білл Гейтс приєднався до "Обітниці дарування", тому вся його спадщина перейде до фондів, які займаються фінансуванням проектів у сфері лікування захворювань і вирішення соціальних проблем.

Джекі Чан

Знаменитості, які позбавили своїх дітей спадщини - фото 6

© Wei ni — Imaginechina/FOTOLINK

Діти відомого актора також залишаться без спадщини. Зі своєю позашлюбною дочкою Джекі Чан і так не підтримує зв'язок, а ось для сина таке рішення батька стало несподіванкою. Спочатку знаменитість хотів передати на благодійність тільки половину свого статку, а потім — вирішив віддати все. Джекі сказав, що, якщо його син гідний таких грошей — він заробить їх самостійно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які зірки стали знаменитими зовсім випадково.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини