Головна Новини Зірки шоу бізнес Знаменитості, які схудли до невпізнаваності
commentss НОВИНИ Всі новини

Знаменитості, які схудли до невпізнаваності

Селебріті зізнаються, що весь секрет у правильному підході до харчування і тренуваннях

5 листопада 2020, 15:27 comments1488
Поділіться публікацією:

Ви все ще думаєте, що позбутися від зайвої ваги неможливо? У світі шоу-бізнесу знайшлися селебріті, які змогли змінити свою зовнішність і скинути десятки кілограмів зайвої ваги, змінивши себе до невпізнаваності. Їхні результати просто неймовірні!

Знаменитості, які схудли до невпізнаваності

 Адель

Напевно, багато хто вже чув про чудові результати схуднення британської знаменитості. До 2020 року співачка змогла позбутися понад 45 кілограмів, а досягти цього зірці допомогли постійні заняття пілатесом і правильне харчування, зокрема, сіртфуд-дієта.

Знаменитості, які схудли до невпізнаваності  - фото 2

Джессіка Сімпсон

Відомій американській співачці, яка дуже довго боролася із зайвою вагою, вдалося схуднути на 45 кг після пологів. Сама знаменитість зізналася, що головним секретом таких результатів стало не тільки схуднення, а зміна стилю життя. Основну увагу співачка зосередила на гімнастиці та тривалих прогулянках.

Знаменитості, які схудли до невпізнаваності  - фото 3

Крістіна Агілера

Популярна співачка зізналася, що за кілька місяців їй вдалося скинути 25 кг і схуднути від розміру ХL до заповітного S. Саме наполегливі тренування і дієта "1600" допомогла дівчині змінити свою фігуру. Суть дієти полягала в поділі раціону на 5 прийомів, загальна калорійність яких не перевищувала 1600 ккл.

Знаменитості, які схудли до невпізнаваності  - фото 4

Максим Фадєєв

У це важко повірити, але відомому музичному продюсеру вдалося позбавитися 100 кг! Фадєєв запевнив, що не приймав ніяких спеціальних препаратів для схуднення і не вдавався до хірургічних втручань. Вся справа у правильному підході до харчування і фізичних вправах.

Знаменитості, які схудли до невпізнаваності  - фото 5

Раніше "Коментарі" розповідали, з чого розпочати худнути. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини