Знаменитості, які позбавили своїх дітей спадщини

Дітям цих зірок доведеться самостійно заробляти

Багато людей заздрять зірковим дітям, адже вони народжуються в достатку, оточені тільки кращими речами й купаються в променях слави, не думаючи про майбутнє.

Але далеко не всі знаменитості хочуть залишити своїм дітям спадщину, деякі вважають, що гроші потрібно заробити власною працею.

Міла Куніс і Ештон Кутчер


© MEGA / EAST NEWS

Голлівудські зірки вирішили, що велика спадщина може негативно вплинути на їх дітей і позбавити їх цілеспрямованості та креативності. Тому, основну частину свого доходу вони передадуть до благодійних фондів.

Саймон Коуелл


Globallookpress.com

Суддя програм "The X Factor" вирішив, що свій капітал пожертвує дитячим фондам і притулкам для тварин, а своєму синові, якому зараз шість років, він дасть знання, можливість і буде приділяти йому максимум свого часу.

Білл Гейтс


Засновник компанії Microsoft і його дружина Мелінда вважають, що їхні діти повинні самостійно заробити собі на життя, щоб вони розуміли, наскільки важлива праця. Разом з іншими мільйонерами Білл Гейтс організував "Обітницю дарування" - моральний договір, згідно з яким багаті люди обіцяють передавати свій спадок на благодійність.

Марк Цукерберг


Засновник популярної мережі Facebook, так само як і Білл Гейтс приєднався до "Обітниці дарування", тому вся його спадщина перейде до фондів, які займаються фінансуванням проектів у сфері лікування захворювань і вирішення соціальних проблем.

Джекі Чан


© Wei ni - Imaginechina/FOTOLINK

Діти відомого актора також залишаться без спадщини. Зі своєю позашлюбною дочкою Джекі Чан і так не підтримує зв'язок, а ось для сина таке рішення батька стало несподіванкою. Спочатку знаменитість хотів передати на благодійність тільки половину свого статку, а потім - вирішив віддати все. Джекі сказав, що, якщо його син гідний таких грошей - він заробить їх самостійно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які зірки стали знаменитими зовсім випадково.