Зухвала дочка Мадонни показала волохаті пахви всьому світу

Дочка Мадонни, модель Леон Лурдес, показала неголені пахви на камеру на балу Met Gala у Нью-Йорку

Дочка Мадонни прибула до столичного музею мистецтв в Нью-Йорку у понеділок в приголомшливому вигляді. Модель Леон у розкішній сукні кольору фуксії показала свою ідентичність світу моди. Фотографії публікує портал ЕТ.

Вона потрапила у вересневий випуск Vogue поруч із Белою Хадід, Лі, Каєю Гербер, Анокою Яй, Аріель Ніколсон, Шеррі Ши і Юмі на обкладинку модного журналу під назвою "Генерація Америки: моделі, які змінюють галузь". У понеділок 24-річна модель у сукні Fuschia з тисячами металевих вишитих прикрас, срібними підборами та з її довгим чорним волоссям, яке вже виросло нижче п'ятої точки, показала всю красу.


24-річна знаменитість вперше відвідала щорічний захід Інституту костюма музею "Метрополітен". Папараці сфотографували її в яскраво-рожевій сукні довжини максі від модного будинку Moschino, верх якої виконано у вигляді ліфа. Костюм оформлений перехресним поясом, оголюючи живіт Лурдес, і блискучими каменями. В руках дівчина тримає сумку в тон наряду.

На одному з розміщених у мережі кадрів манекенниця підняла руку вгору, демонструючи фотографам неголені пахви. Крім того, модель також продемонструвала присутнім пірсинг на язиці.


"Люди думають, що я талановита багата дитина, у якої все було на блюдечку", - сказала вона, додавши, що фактично оплатила власне навчання в коледжі та виступає за скасування за межами Голлівуду в околицях Художнього Bushwick у Брукліні.

За словами дочки знаменитості, кожен використовує своє тіло, щоб визначити простір навколо і змінити його. Цього року бал був присвячений розвідці сарторальної ідентичності нації та глибокому зануренню в американську винахідливість. Відповідно до пресрелізу захід мав на меті виділити "все з розкішною простотою гламуру".