“Зворушлива комедія” до Нового року: чому на зйомках “засвітився” Сергій Лещенко

Головне питання: яким коштом фінансувались зйомки

В Україні завершили зйомки новорічної комедії. На фото з акторами та знімальною групою “засвітився” член наглядової ради “Укрзалізниці” Сергій Лещенко, повідомляє портал “Коментарі”.

Колишній міністр соціальної політики України Павло Розенко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook прокоментував: “На Новий рік нам приготували сюрприз… Новорічне “мило” з відомими персонажами. “Зворушливу комедію”. Я так розумію, що зняту на кошти Укрзалізниці? Ну багата ж структура. Може собі дозволити! Гроші ж немає більше кудись дівати? Правда, Сергію Лещенку?”, - поділився Павло Розенко. Та додав фото:

У коментарях до посту цікавляться, а яких коштом фінансували зйомки.

“Я думаю, що всім цікаво: а за чий кошт знято? В історію про “щедрих недержавних спонсорів” не вірю! Але почекаємо”, - прокоментував Павло Розенко.

Продюсер.Телеведучий 1+1 Юрій Горбунов на своїй сторінці в Instagram розповів, що зворушлива новорічна комедія “Потяг у 31 грудня” була створена у творчій і тісній співпраці з “Укрзалізницею”. Однак про фінансування він не повідомив.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що “Укрзалізниця” потрапила у скандал із жіночими купе. Чоловік придбав квиток і зайняв місце у купе, до якого квитки продають виключно жінкам. Інцидент викликав обурення пасажирок, які звернулися до провідника. Однак відповідь провідника викликала ще більше запитань: "Де написано, що чоловікам не можна бути в жіночому купе?". Жінки звернулися на гарячу лінію "Укрзалізниці". Детальніше про ситуацію читайте за посиланням.