Головна Новини Зірки персона Баста може знову виступати в Україні: російського репера виключили зі списку заборонених артистів
commentss НОВИНИ Всі новини

Баста може знову виступати в Україні: російського репера виключили зі списку заборонених артистів

Василь Вакуленко перебував під забороною для в'їзду в Україну з 2017 року

17 вересня 2020, 16:37
Поділіться публікацією:

Відомий російський реп-виконавець Василь Вакуленко, більш відомий під псевдонімами Баста, Ноггано і Нінтендо, вибув зі списку осіб, яким заборонений  в'їзд в Україну, який СБУ складає з 2014 року після анексії Криму. Про це повідомляється на сайті Міністерства культрури .

Баста може знову виступати в Україні: російського репера виключили зі списку заборонених артистів

Як повідомляє відомство, заборона була знята з ініціативи Служби безпеки. 31 серпня правоохоронці подали лист, згідно з яким офіційний статус Вакуленко в Україні, як загрозливий національної безпеки і цілісності, припинений.

"Згідно зі статтею 15 Закону України" Про кінематографію ", МКІП здійснює дії по внесенню змін до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці, на підставі звернень Ради національної безпеки і оборони України, Служби безпеки України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення" , — зазначає прес-служба Мінкульту.

Відзначимо, що Басте був заборонений в'їзд на територію України 9 вересня 2017 роки після відвідин ним анексованого Криму, артист подавав судові позови на скасування такого рішення. Суд не знайшов підстав для підтримки позовних вимог.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв міністр культури Олександр Ткаченко позначив необхідність для перегляду списку заборонених фільмів і вистав в Україні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини