Головна Новини Зірки персона Готовий знову зіграти Гаррі Поттера: Деніел Редкліфф розповів, за якої умови знову повернеться до ролі
commentss НОВИНИ Всі новини

Готовий знову зіграти Гаррі Поттера: Деніел Редкліфф розповів, за якої умови знову повернеться до ролі

Деніел критикує письменницю за її висловлювання

28 вересня 2020, 17:40
Поділіться публікацією:

Популярний актор Деніел Редкліфф розповів, що готовий знову перевтілитися в Гаррі Поттера, але при виконанні однієї умови: Джоан Роулінг не повинна брати участь у роботі над проектом. Про це пише видання We Got This Covered.

Готовий знову зіграти Гаррі Поттера: Деніел Редкліфф розповів, за якої умови знову повернеться до ролі

Деніел Редкліфф. Фото: file.liga.net

Таку заяву Деніел зробив після того, як письменниця у своїх постах в Твіттері висловила свою нетерпимість  до трансгендерів, небінарних людей і людей з гендерним нонконформізмом. У повідомленнях вона іронізувала над одним із заголовків статті журналу Devex. Актор вирішив не стояти осторонь, прокоментувавши її пост в соціальних мережах. Редкліфф попросив вибачення за позицію письменниці і підготував ціле есе, яке опубліковано на сайті проекту Trevor.

Відомо, що Деніел Редкліфф взяв участь в проекті Harry Potter at Home, коли був оголошений карантин у всьому світі. Разом зі своїми колегами по цеху він прочитав всі 17 глав з першої книги — "Гаррі Поттер і філософський камінь".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, шість фунтів стерлінгів за пляшку: в Британії з'явилося вершкове пиво з Гаррі Поттера. Фанати Гаррі Поттера тепер зможуть поласувати вершковим пивом, яке можна буде купити в різних магазинах Великобританії або замовити онлайн. Творці цього продукту подбали про те, щоб його змогли скуштувати всі бажаючі. Тому вершкове пиво безалкогольне, його можуть вживати навіть вегани.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини