Головна Новини Зірки персона Каскадер Кіану Рівза підтвердив чутки про актора
commentss НОВИНИ Всі новини

Каскадер Кіану Рівза підтвердив чутки про актора

За словами каскадера, всі позитивні чутки про Рівза – «правда на 110%»

8 червня 2020, 12:55 comments3315
Поділіться публікацією:

Зірку фільмів "Костянтин: Повелитель пітьми" і "Матриця" Кіану Рівза давно прозвали самим добрим актором Голлівуду. Чутки про його щедрість і неймовірну людяность підтвердив і професійний каскадер Джеремі Фрай, який заміняв актора на знімальному майданчику фільму "Джон Вік". Таку інформацію надало видання Cinema Blend.

Каскадер Кіану Рівза підтвердив чутки про актора

Дублер розповів, що Кіану Рівз дійсно дуже чуйний і добрий актор, який любить більше віддавати, ніж брати. Він готовий багато працювати, щоб кіно вийшло по-справжньому хорошим і якісним. Фрай підтвердив, що вся позитивна інформація, яку кожен чує про актора — правда на 110%.

Каскадер зізнався, що Кіану Рівз відноситься до тих знаменитостей, які намагаються самостійно виконувати у фільмах небезпечні трюки. І він дійсно багато чому навчився. Але він завжди поступається місцем каскадерам, щоб ті не залишилися без роботи.

Відомо, що зірка "Матриці" звик жити звичайним життям, він спокійно може проїхати на метро, сісти на вулиці в парку, щоб випити кави або поговорити з бездомним. Кіану Рівз не купує собі розкішних особняків, автомобілів та одяг від кутюр, хоча цілком може собі це дозволити.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що мем з Кіану Рівзом помилково потрапив в український підручник з історії. Бачили?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини