Головна Новини Зірки персона Настя Івлєєва та її чоловік Элджей захворіли коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Настя Івлєєва та її чоловік Элджей захворіли коронавірусом

Настя Івлєєва розповіла, який симптом її насторожив

26 липня 2020, 16:25 comments2176
Поділіться публікацією:

Настя Івлєєва та її чоловік Элджей захворіли коронавірусом

Російська телеведуча і блогер Анастасія Івлєєва зізналася, що разом з чоловіком, репером Элджеем захворіла на COVID-19. На своїй сторінці в Instagram знаменитість написала, як виявлялася хвороба і як вона себе почуває зараз.

Настя розповіла, що разом з чоловіком зробила тест на коронавірусну інфекцію після того, як вони втратили смак. Цей симптом їх серйозно насторожив. До цього, у зірок були ознаки застуди. Івлєєва написала, що у Олексія кілька днів було простудне нездужання, а у неї відзначалася сильна слабкість, нежить і головний біль. Після здачі тесту, лікар підтвердив наявність в організмі коронавірусу.

Також телеведуча написала, що на COVID-19 захворіла вся їхня родина. Зараз вони відчувають себе нормально, лише відчувають млявість і слабкість. Знаменитості перебувають під цілодобовим наглядом лікарів і повинні два тижні дотримуватися умови самоізоляції. Також Настя зазначила, що знає, які препарати слід приймати.

Настя Івлєєва та її чоловік Элджей захворіли коронавірусом - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що за минулу добу в Україні зафіксовано 920 нових випадків зараження коронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини