Головна Новини Зірки персона Потап розповів, яким бачить себе через 10 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Потап розповів, яким бачить себе через 10 років

Потап зізнався, що хочете вийти на світовий рівень

9 липня 2020, 12:50 comments1071
Поділіться публікацією:








Український виконавець, продюсер, засновник центру MOZGI Entertainment і новоспечений Заслужений артист України Олексій Потапенко (Потап) в інтерв'ю на YouTube-каналі міжнародної освітньо-консалтингової компанії "Бізнес-Конструктор" розповів, яким бачить своєю життя через 10 років.

Потап розповів, яким бачить себе через 10 років

@realpotap

"Через 10 років буде точно такий самий Потап, лише у світовому розмірі. Я хочу, щоб ми свою практику перенесли на інші країни...Мені дуже хотілося б, щоб Потап через 10 років зміг дати тобі інтерв'ю англійською мовою, і говорив би про те, що Україна стала центром виробництва найкращого контенту у світі", — зізнався артист.

Потап розповів, що, виступаючи в дуеті з Настею Каменських, вони об'їздили вздовж і впоперек весь світ, даючи концерти на кращих сценах. І через 10 років він би хотів переміститися зі своїм продуктом на такий світовий рівень.

Також Потап зазначив, що попри багатогранність своєї професії, найбільше задоволення він отримує саме від сцени.

"Сцена – це апогей всього. Там, на вістрі, я себе відчуваю взагалі худим, з довгим волоссям. Там я супергерой, я знаю, навіщо я там і чому. Це такий кайф! Віддача глядачів – неймовірний наркотик, на який я підсів вже давним-давно", — розповів артист.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на честь Дня Конституції України президент Володимир Зеленський нагородив Олексія Потапенка званням "Заслужений артист України".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини