Головна Новини Зірки персона «Про все шкодую»: голлівудська актриса заявила, що хворіла на рак
commentss НОВИНИ Всі новини

«Про все шкодую»: голлівудська актриса заявила, що хворіла на рак

Ніколь Кідман розповіла про свій великий страх

22 жовтня 2020, 15:35
Поділіться публікацією:

Голлівудська красуня, зірка фільмів "Інші" та "Степфордські дружини" Ніколь Кідман шокувала публіку зізнанням про те, що перехворіла на онкологічне захворювання. У актриси діагностували рак шкіри. Про це вона відверто розповіла журналу The Sydney Morning.

«Про все шкодую»: голлівудська актриса заявила, що хворіла на рак

Ніколь Кідман | www.goodfon.ru

Знаменитість зізналася, що дуже шкодує про те, що не берегла свою шкіру від ультрафіолетових променів і погубила свої локони постійним випрямлянням. Ніколь не розказала, коли у неї був діагностований рак, лише зазначила, що вчасно звернулася до лікарів і пройшла курс лікування, який допоміг їй побороти захворювання.

Голлівудська зірка довго приховувала це від громадськості, але зараз заявила, що готова поділитися своїми переживаннями та знаннями з іншими людьми.

Ніколь також зазначила, що зараз спілкується з психологами, тому що не може позбутися страху втрати близької людини. Вона боїться того, що хтось із її рідних раптово помре і через це не відчуває впевненість в завтрашньому дні. Ця фобія дуже серйозно позначається на її психологічному стані, тому вона звернулася за допомогою до фахівців.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудський актор Джефф Бріджес заявив, що у нього лімфома.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини