Головна Новини Зірки персона Тіматі пішов з Black Star: в чому причина такого рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіматі пішов з Black Star: в чому причина такого рішення

Тіматі заснував Black Star разом з Павлом Куряновим і Вальтером Чассемом

27 липня 2020, 16:55 comments1487
Поділіться публікацією:

Російський виконавець Тіматі шокував шанувальників несподіваною новиною. На своєму акаунті в Instagram він оголосив про те, що більше не входит до музичного лейблу Black Star, співзасновником якого є з 2006 року.

Тіматі пішов з Black Star: в чому причина такого рішення

Репер зізнався, що давно хотів почати все з чистого аркуша і тепер готовий рухатися далі самостійно. Тіматі зазначив, що його чекають великі справи і анонсував свій новий альбом, який вийде восени і зможе відповісти фанатам на їх численні запитання.

Виконавець підкреслив, що витратив 15 років на створення "Імперії", адже Black Star починався з музичного лейблу, а переріс у велику бізнес-індустрію. Тепер артист знає, чим хоче самостійно займатися далі по життю.

"Ми втратили той самий камерний шарм і сфокусувалися на оборотах, статистиці та іншій бюрократії, без якої насправді неможлива жодна велика компанія. Хлопці хочуть бути "Гуглом", "Верджином", "Амазоном" у своїй справі, а мені скоріше ближче концепція Ілона Маска", — підкреслив артист.

Також він зазначив, що більше не має ніякого відношення до артистів, які співпрацюють з компанією. Але після свого виходу з лейблу він зберіг частку і права в ряді проектів "Імперії", зокрема мережу ресторанів Black Star Burger та інші.

Тіматі пішов з Black Star: в чому причина такого рішення - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Тіматі пригостив Джастіна Бібера своїми бургерами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини