Головна Новини Зірки скандал Заарештований Єфремов після інсульту почав "гуляти" вночі
commentss НОВИНИ Всі новини

Заарештований Єфремов після інсульту почав "гуляти" вночі

Адвокат Єфремова каже, що його підзахисний дійсно переніс інсульт, а ті, хто в це не вірить, за його словами, "втратили совість і мораль"

17 серпня 2020, 15:55 comments1587
Поділіться публікацією:

Російського актора Михайла Єфремова, який став учасником смертельного ДТП в центрі Москви, виписали з лікарні після інсульту. Зараз артист перебуває під домашнім арештом, а його адвокат Ельман Пашаєв в суді буде доводити, що Єфремову потрібно виходити на вулицю на прогулянки. Про це повідомляє "КП".
Друзі артиста розповіли виданню, що Єфремов зараз "гуляє" вночі: широко відкриває вікно у своїй кімнаті та дихає повітрям, коли стемніє, щоб не привертати уваги.
"Можна сказати — гуляє у квартирі біля вікна. Але будь-якій людині потрібен рух на свіжому повітрі, навіть в СІЗО виводять на прогулянку. Він не збирається ховатися. І це неможливо чисто технічно — на ньому ж браслет електронний", — анонімно ділиться переживаннями приятель артиста.

Заарештований Єфремов після інсульту почав "гуляти" вночі

Тим часом адвокат Єфремова каже, що його підзахисний дійсно переніс інсульт, а ті, хто в це не вірить, за його словами, "втратили совість і мораль". Пашаєв каже, що в актора порушена мова та оніміли кінцівки.

Раніше ми повідомляли, що зниклого з лікарні Єфремова зняли в інвалідному візку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини