Головна Новини Зірки Королевські особи Фотофакт: найдорожчі наряди, які носили члени британської королівської сім'ї
commentss НОВИНИ Всі новини

Фотофакт: найдорожчі наряди, які носили члени британської королівської сім'ї

Члени королівської сім'ї можуть собі дозволити носити доступний для всіх одяг, а також ексклюзивні речі дуже дорогих брендів

16 жовтня 2020, 21:00
Поділіться публікацією:

Члени королівської сім'ї Великобританії відомі тим, що ніколи не соромилися виходити на публіку в одязі демократичних брендів. Вони часто носять доступний одяг від таких брендів, як Zara, H & M і ASOS. Водночас у них є доступ і до ексклюзивних речей, ціни на які для більшості з нас можуть здаватися космічними.

Фотофакт: найдорожчі наряди, які носили члени британської королівської сім'ї

Insider зробив добірку 16 найдорожчих образів, які носили британські королівські особи.

Кейт Міддлтон подавала пиво під час поїздки в Ірландію в 2019 році, надівши плаття Missoni за 2480 доларів. Плаття уже продане в онлайн-магазині брендових речей Net-a-Porter.

Фотофакт: найдорожчі наряди, які носили члени британської королівської сім'ї - фото 2

Капелюшок дизайнера Філіпа Трейсі, у якому принцеса Беатріс прийшла на весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон, обійшловся приблизно в 3300 доларів. Філіп Трейсі створив більш ніж 30 капелюхів для гостей весілля Вільяма і Кейт. Але найбільший ажіотаж викликав капелюх саме принцеси Беатріс. Він був виконаний у формі банта, стрічки якого нагадують перевернуті гвинтові роги. Модні критики називали його вельми дивним і невдалим творінням дизайнера. Беатріс продала капелюх на благодійному аукціоні за 131 000 доларів.

Фотофакт: найдорожчі наряди, які носили члени британської королівської сім'ї - фото 3

Кейт Міддлтон відзначала День Святого Патріка у 2019 році в смарагдовому пальті Alexander McQueen вартістю 4000 доларів. Вона завершила образ брошкою з трилисника з приватної колекції королівської сім'ї та квітковим капелюшком за 676 доларів від Lock & Co.

Фотофакт: найдорожчі наряди, які носили члени британської королівської сім'ї - фото 4

Принцеса Євгенія оголосила про свої заручини в платті Ердема вартістю 5175 доларів, яке вона одного разу наділа для фотосесії Harper's Bazaar. У вересневому номері журналу за 2016 рік Євгенія показала цілий день зі свого життя.

Фотофакт: найдорожчі наряди, які носили члени британської королівської сім'ї - фото 5

Меган Маркл наділа блискуче блакитне плаття вартістю 5595 доларів від Ролана Мурі на виступ Cirque du Soleil в 2019 році. У цій сукні вона з'явилася через пару годин після того, як виходила на публіку в сукні вартістю 35 доларів від H & M.

Фотофакт: найдорожчі наряди, які носили члени британської королівської сім'ї - фото 6

Під час поїздки в Париж у 2017 році Кейт Міддлтон одягла наряд від Chanel, який коштував близько 10 000 доларів. За словами Марі Клер, твідове плаття Міддлтон від Chanel, пояс і маленька сумка коштували понад 10 000 доларів.

Фотофакт: найдорожчі наряди, які носили члени британської королівської сім'ї - фото 7

Весільна уніформа принца Гаррі на замовлення Dege & Skinner коштувала близько 10 246 доларів. У день свого весілля принц Гаррі був одягнений в форму кавалерійського полку британської армії, в якому служив в Афганістані. Керуючий директор Dege & Skinner Вільям Скіннер сказав GQ в 2018 році, що аналогічне формене пальто коштує близько 8484 доларів, а штани — 1762 доларів.

Фотофакт: найдорожчі наряди, які носили члени британської королівської сім'ї - фото 8

Принц Джордж був одягнений в мініатюрну версію уніформи свого дядька від Dege & Skinner. Замість того, щоб детально розписувати військові звання, як на мундирі його дядька, сюртук принца Джорджа був вишитий його ініціалами.

Фотофакт: найдорожчі наряди, які носили члени британської королівської сім'ї - фото 9

Кейт Міддлтон надягала це бальне плаття Alexander McQueen вартістю 10 605 доларів на кілька заходів. Вона вперше одягла квіткове плаття на BAFTA в 2017 році з дизайном з відкритими плечима, а потім додала рукава-ковпачки для заходу в Національній портретній галереї в 2019 році.

Фотофакт: найдорожчі наряди, які носили члени британської королівської сім'ї - фото 10

Футболка Меган Маркл від Oscar de la Renta для премії австралійського Географічного Товариства 2018 року продається за 13 044 долара. Футболка прикрашена чорними птахами від дизайнера Сари Есмоінгт. Маркл доповнила образ туфлями-човниками Aquazzura "Deneuve Bow" вартістю 750 доларів, які вона, як відомо, носила і пізніше.

Фотофакт: найдорожчі наряди, які носили члени британської королівської сім'ї - фото 11

Кейт Міддлтон одягла наряд вартістю 14 000 доларів на весілля своєї сестри Піппи. Наряд складався з блідо-рожевої сукні Alexander McQueen, капелюха Джейн Тейлор і сережок Кікі Макдоно. Вінчання відбулося в церкві Святого Марка в Енглфілд, графство Беркшир.

Фотофакт: найдорожчі наряди, які носили члени британської королівської сім'ї - фото 12

На свій перший публічний вихід з королевою Єлизаветою Маркл одягла сукню від Givenchy вартістю 18 000 доларів. Вони відправилися на нічному королівському поїзді в Чешир, Англія.

Фотофакт: найдорожчі наряди, які носили члени британської королівської сім'ї - фото 13

Меган Маркл наділа прозоре плаття від Ralph & Russo з пишною спідницею вартістю 75 000 доларів, зшите спеціально для неї для фотографій заручин з принцем їм Гаррі.

Фотофакт: найдорожчі наряди, які носили члени британської королівської сім'ї - фото 14

Вечірня сукня Меган Маркл з коротким рукавом обійшлося більш ніж в 157 000 доларів. Шовкова крепове плаття було розроблено Стеллою Маккартні.

Фотофакт: найдорожчі наряди, які носили члени британської королівської сім'ї - фото 15

Весільна сукня Меган Маркл обійшлася приблизно у 265 000 доларів. Просте церемоніальне плаття з вирізом човником для Меган Маркл було розроблене дизайнером Клер Уейт Келлер для Givenchy.

Фотофакт: найдорожчі наряди, які носили члени британської королівської сім'ї - фото 16

Весільна сукня Кейт Міддлтон обійшлося приблизно в 332 000 доларів. Його створила дизайнер Сара Бертон для бренду Alexander McQueen, плаття, за оцінками, обійшлося в 331 721 долар.

Фотофакт: найдорожчі наряди, які носили члени британської королівської сім'ї - фото 17

"Коментарі" писали, що принц Джордж і принцеса Шарлотта, маленькі члени королівської сім'ї, зараз вчаться у 3 та 1 класі відповідно в школі Thomas's Battersea на південному заході Лондона. Хоча вони — дві найвідоміші дитини у світі, в школі їх не називають королівськими титулами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини