Королівські діти: чия дитина визнана найбагатшою у світі

Опубліковано список дітей з королівської сім'ї, які, попри свій юний вік, мають вже великі статки

Експерти компанії Electric Ride on Cars провели дослідження, щоб з'ясувати, чия дитина з королівської сім'ї є найбагатшою у світі. І перше місце дісталося 6-річній доньці Кейт Міддлтон і принца Вільяма.

Як повідомляє видання Express, 6-річна принцеса, попри свій юний вік, вже володіє статком, який оцінюють майже в 5 мільярдів доларів (3,6 млрд фунтів стерлінгів). Саме Шарлотта, як вважають експерти, очолить список найбагатших королівських дітей, випередивши свого 8-річного брата принца Джорджа і 3-річного принца Луї. У первістка герцогів Кембриджських поки стан трохи менше ніж 2,2 млрд фунтів стерлінгів, а у наймолодшої дитини - 720 млн фунтів стерлінгів.

У список також потрапив син герцогів Сассекських- Арчі Маунтбеттен-Віндзор. Його статки оцінюють у 21, 5 млн фунтів стерлінгів.

До слова, 6-річна принцеса Шарлотта очолює список найбагатших дітей не тільки з членів королівської сім'ї, а й в цілому, адже дослідники оцінювали фінансовий стан і дітей світових знаменитостей.

Нагадаємо, у вересні 2021 року в родині британської королеви сталося поповнення. 33-річна принцеса Беатріс Йоркська народила дочку. Дівчинка буде 11 в черзі на королівський трон і стала 12 правнучкою Єлизавети II.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що внучка британської королеви Єлизавети II й дочка принца Вільяма і Кейт Міддлтон Шарлотта розповіла, ким хоче стати, коли виросте.

Читайте також, що герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон зі значним відривом випередила Меган Маркл і стала найстильнішою королівською особою.