Головна Новини Зірки Королевські особи У родині британської королеви поповнення: що відомо про немовля
commentss НОВИНИ Всі новини

У родині британської королеви поповнення: що відомо про немовля

Онука королеви Єлизавети II народила дитину

20 вересня 2021, 19:20
Поділіться публікацією:

У суботу, 18 вересня, 33-річна принцеса Беатріс Йоркська народила доньку, це її перша дитина. Про це повідомляє BBC.

У родині британської королеви поповнення: що відомо про немовля

Аристократичне подружжя стало батьками, фото з відкритих джерел

Немовля Беатріс народилося з вагою 2,7 кг. Принцеса народжувала в лікарні Челсі та Вестмінстера. Новонароджена донька принцеси, стала правнучкою королеви Єлизавети II. Дівчинка буде 11 в черзі на трон та стала 12 правнучкою королеви.

Онука королеви у Twitter подякувала акушерам за допомогу. Беатріс, старша дочка герцога і герцогині Йоркських, вийшла заміж за Едоардо Мапеллі-Моцці у 2020 році та завагітніла. Чоловік принцеси вже має сина від іншої жінки Крістофера Вульфа. У подружжя різниця у віці п'ять років.

У Букінгемському палаці всі раді народженню дівчинки. Принцеса Беатріс є віце-президентом з питань партнерства та стратегії в компанії з програмного забезпечення штучного інтелекту Afiniti та покровителькою кількох благодійних організацій: дитячого хоспісу, "Підліткового фонду проти раку" та Центру дислексії Хелен Аркелл.

Її чоловік, італійський аристократ і бізнесмен — 38-річний Едоардо Мапеллі-Моцці. Бізнесмен походить з родини колишнього олімпійського лижника графа Алессандро Мапеллі-Моцці та Ніккі Вільямс-Елліс.

Як повідомляв портал "Коментарі", заповіт принца Філіпа озвучать лише через 90 років. Таке рішення ухвалив суд Великобританії. Слухання у справі про скріплення заповіту провели в закритому режимі в липні. Головуючим був Ендрю Макфарлейн, старший суддя у сімейних справах Високого суду Лондона. У законодавстві Великобританії є конвенція, відповідно до якої суди запечатують заповіти старших членів королівської родини на тривалий термін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини