Принц Гаррі зробив приголомшливе зізнання та розповів як пережив смерть матері

Герцог Сассекський розповів про найважчий період в житті

Американська телеведуча Кеті Курік написала мемуари Going There про зустрічі з відомими особами, серед яких й принц Гаррі. Про це пише видання The Mirror.

У мемуарах вона висміювала принца від якого пахло сигаретами та алкоголем. У серіалі Apple "Мене, якого ти не бачиш" принц розповів Опрі Вінфрі, що зловживав через переживання смерті матері принцеси Діани.

За його словами, тоді йому було дуже погано й був готовий заливати своє горе алкоголем та навіть збирався вживати наркотики, щоб заглушити душевний біль.

Принц Гаррі назвав період з 28 до 32 років найбільш жахливим в своєму житті. Та потім він таки дослухався поради дружини Меган та звернувся за психологічною допомогою.

У Гаррі були дуже теплі почуття до бабусі, королеви Єлизавети. Принц додав, що в дитинстві сприймав її як рідну людину, а лише протягом останніх років зрозумів яка вона людина насправді.

Згадки про Діану для принца - це страх та біль. Гаррі пригадав, як їх з матір'ю всюди переслідували папараці й вона постійно плакала. Принцеса не могла їхати за кермом через сльози, коли за її автівкою їхали фотокореспонденти. Саме такі картини зринають в пам'яті принца, коли він згадує матір.

Тому її трагічну загибель він дуже довго переживав й не зміг справлятися з цим болем самостійно, тому звернувся до фахівців.

Принц Генрі, герцог Сассекський наразі має двох дітей: доньку Лілібет та дворічного сина Арчі.

Як повідомляв портал "Коментарі", синові Єлизавети II вручили позовні документи у справі про сексуальне насильство. Сина британської королеви принца Ендрю звинувачують у сексуальному насильстві стосовно Вірджинії Робертс Джуффре. Потерпіла каже, що напади сталися в Лондоні, Нью-Йорку і на Віргінських островах США.