Скільки коштують захисні маски членів Королівської сім'ї

Експерти розкрили вартість, на їхню думку, найстильніших масок

Члени королівської сім'ї часто з'являються на публіці в шикарних і стильних образах, які доповнюють розкішні аксесуари. Модні експерти розглянули захисні маски членів Королівської сім'ї і назвали ціни найяскравіших і стильних з них.

Наприклад, герцогиня Кембриджська Кетрін воліє до дизайнерських аксесуарів, які гармоніюють з її вбранням. Так 38-річна Кейт Міддлтон часто з'являлася в захисних масках з квітковим принтом, виготовлених з бавовни. За словами експертів, герцогиня купує їх там, де і одяг для своєї дочки принцеси Шарлотти, в магазині Amaia Kids. Вартість такого виробу становить 15 фунтів стерлінгів, що дорівнює приблизно 550 гривень.

На відміну від своєї обраниці, принц Вільям віддає перевагу однотонним захисним маскам, в колір своїх костюмів. Однак, експерти відзначили, що найчастіше він носить недорогі медичні маски.

У принца Уельського Чарльза, за словами модних експертів, є кілька масок, в яких він найчастіше з'являється на публіці. Одна з них - бірюзова маска його власної компанії Turquoise Mountain Textiles, вартість якої становить 6,5 фунтів стерлінгів - приблизно 240 гривень.

Як відзначають гуру моди, його дружина герцогиня Корнуолльська Камілла любить експериментувати зі своїм стилем. Так вона часто з'являлася в масках з леопардовим, павичевим або квітковим зображеннями. Найяскравіша маска. яка була надягнута на герцогині, була маска з яскравими маками, яка обійшлася їй в 10 фунтів стерлінгів - 367 гривень.

Раніше "Коментарі" писали про те, що старша внучка королеви Великобританії Єлизавети II Зара Тіндолл в наступному році знову стане мамою.