Головна Новини Зірки Королевські особи Таємні романи спадкоємця престолу принца Вільяма
commentss НОВИНИ Всі новини

Таємні романи спадкоємця престолу принца Вільяма

Любовний багатокутник принца: блондинки, інтриги та королівські таємниці

24 червня 2024, 18:32
Поділіться публікацією:

Принц Гаррі відомий своїми любовними пригодами, але його старший брат, принц Вільям, також не відставав у романтичних пригодах до зустрічі з Кейт Міддлтон. За лаштунками королівського життя ховалися інтриги, пристрасть та розбиті серця.

Давіна Дакворт-Чад

Давіна, блондинка із впливової родини, вважалася ідеальною кандидатурою на роль майбутньої королеви. Батьки Вільяма та Давіни були близькими друзями, і всі очікували, що їхня дружба переросте на щось більше. У 1999 році молоді люди вирушили до романтичного круїзу на яхті, але іскра так і не спалахнула. Вони залишилися друзями, і Давіна згодом одружилася з іншим.

Таємні романи спадкоємця престолу принца Вільяма - фото 2

Роуз Фарквар

Роуз Фарквар, дочка аристократа, зачарувала Вільяма своєю красою та незалежним духом. Їхній роман розцвів під час традиційного полювання на лисиць, але Роуз мріяла про кар'єру співачки і не бачила себе в ролі королівської дружини. Літо пристрасті закінчилося, і Роуз поїхала підкорювати Америку.

Таємні романи спадкоємця престолу принца Вільяма - фото 3

Арабелла Масгрейв

У 2001 році Вільям познайомився з Арабеллою Масгрейв, успішною главою PR-відділу Gucci. Їхня дружба поступово переросла в роман, але відстань стала непереборною перешкодою. Вільям поїхав вчитися до Шотландії, а Арабелла залишилася будувати кар'єру в Лондоні. Незважаючи на спроби зберегти стосунки, вони врешті-решт розлучилися.

Таємні романи спадкоємця престолу принца Вільяма - фото 4

Олівія Хант

У студентському містечку Сент-Ендрюс Вільям захопився Олівією Хант, дочкою відомого лондонського лікаря. Їхній роман розвивався стрімко, але незабаром на горизонті з'явилася Кейт Міддлтон. Олівія, не бажаючи бути другою, вирішила відступити.

Таємні романи спадкоємця престолу принца Вільяма - фото 5

Ізабелла Анструтер-Гох-Калсорп

Ізабелла стала причиною серйозного випробування у відносинах Вільяма та Кейт. Принц розривався між двома дівчатами, не в змозі зробити вибір. Кейт виявила терпіння і мудрість, а Ізабелла в результаті віддала перевагу іншому чоловікові.

Таємні романи спадкоємця престолу принца Вільяма - фото 6

Джекка Крейг

Джекка Крейг була давньою подругою Вільяма і, за чутками, його першим коханням. Їхні стосунки були сповнені пристрасті, але нестабільні. Навіть під час стосунків з Кейт Вільям періодично повертався до Джекки, що викликало ревнощі та напруження.

Таємні романи спадкоємця престолу принца Вільяма - фото 7

Кейт Міддлтон

Незважаючи на численні романи, Вільям зрештою обрав Кейт Міддлтон. Їхня любов витримала випробування часом, ревнощами та сумнівами. Кейт виявила терпіння, розуміння та щиру відданість, завоювавши серце принца і ставши його дружиною.

Таємні романи спадкоємця престолу принца Вільяма - фото 8

Таємні романи спадкоємця престолу принца Вільяма

Невідомі романи принца Вільяма

Таємні романи принца Вільяма до Кейт Міддлтон розкривають його шлях до справжнього кохання. Це історія про пристрасть, помилки, вибір і, зрештою, про перемогу щирих почуттів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини