Акторка родом з України проміняла свою батьківщину на комфортне життя у Москві

Ольгу Ломоносову багато хто знає з серіалу про Пушкарьову

44-річна кіноакторка Ольга Ломоносова вже не перший рік грає ролі в серіалах і кіно. Маючи величезний список своєї участі в кінофільмах, глядачам вона найбільше пам'ятається, зігравши в серіалі "Не родись вродливою", де вона виконала роль дружини головного героя - Кіри Воропаєвої. Про це пише "УНІАН".

Ця актриса живе в РФ і знімається в російській кіноіндустрії, тому не всі глядачі цікавляться її біографічними даними., Проте Ольга Ломоносова родом з України. Вона народилась і вчилась в місті Донецьку.

При цьому, кіноакторка, що виконала одну з головних ролей в серіалі "Не родись вродливою", і далі продовжує свою улюблену мистецьку діяльність. Найбільше проєкти за її участю реалізуються в російській столиці.

Також Ломоносова виконує драматичні ролі, ще зовсім недавно вона змінила своє власне амплуа і знялась в хоррорі.

В соціальних мережах вона часто оприлюднює фотографії, зроблені за кулісами або під час зйомок.

При цьому, колишня українка не лише зайнята на знімальному майданчику, вона має ролі в московських театрах. Ольга Ломоносова тепер працює в проєктах Театру на Малій Бронній, а ще налагодила успішну співпрацю з Театром сатири, куди її запрошують грати ролі.

До слова, через декілька днів після початку повномасштабної спецоперації РФ Ломоносова написала на власній сторінці в Instagram наступне повідомлення: "Час зараз, м'яко кажучи, непростий... Особливо важливо залишатися на зв'язку, піклуватися про інших, ділитися теплом і любов'ю, підтримувати одне одного, допомагати, обіймати, виручати".

Далі вона відірвалась на рекламну діяльність. І жодним словом не обмовилась, що Росія обстрілює мирні українські міста, що від цього потерпають звичайні українці.

Українські шанувальники час від часу питають Ломоносову про те, чому вона ігнорує військове вторгнення і скільки коштує зрадництво своєї батьківщини. Схожі запитання виконавиця ігнорує, але не видаляє.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що відома акторка з Одеси відмовилася від України заради посади в Московському театрі.