Головна Новини Зірки персона Відома акторка з Одеси відмовилася від України заради посади в Московському театрі
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома акторка з Одеси відмовилася від України заради посади в Московському театрі

Нонну Гришаєву добре знали і любили, проте вона зрадила свою країну

12 березня 2023, 23:30 comments8361
Поділіться публікацією:

Зіркова виконавиця Нонна Гришаєва  родом з Одеси. Так само, перші кроки на сцені,  Гришаєва  почала в  Україні — в п'ять років вже вперше знялась  кіно, а в 10 років дебютувала  на  сцені театру. Закінчивши школу,  стала студенткою Щукінського училища в Москві, але за наполяганням мами Нонна повернулась в  Одесу. Ще бувши студенткою-третьокурсницею, Гришаєва знайшла для себе  першу роботу і почала розвиватись,  як актриса. Про це пише УНІАН.

 Відома акторка з Одеси відмовилася від України заради посади в Московському театрі

Нонна Гришаєва (фото з відкритих джерел)

Але потім вона зробила свій вибір, переїхала мешкати до РФ. Це відбулось в той час, як розпався  Радянський Союз.

Гришаєва  була діджеєм на радіостанції "Срібний дощ", отримала ролі  в серіалах "Люба, діти і завод", "Хто в домі господар", "Конвалія срібляста", навіть пробувала вибороти  головну роль  в серіал "Моя прекрасна няня", проте тут їй не поталанило. 

Для багатьох  опальна актриса  запам'яталась, зігравши   роль Людмили Васнецової — мами в "Татусевих дочках". За сюжетом,  Сергій Васнецов сам  виховує  п'ятьох дочок, після того, як його дружина виїхала в  Канаду, щоб бути щасливою   з відомим хокеїстом. 

Щодо військового вторгнення, то Гришаєва   ніяк не коментує його. Але шанувальникам вона відповіла, використавши для відповіді   своє послання в метафорах. Вона заявляє, що "любить і тата, і маму, і не хоче, щоб тато бив маму, при тому, що вона його зрадила".

Актриса не  уточнює,  яку з країн вважає "зрадницею", але тут присутні кремлівські наративи про те, що Україна і Росія — одна "родина". 

Тепер колишня українська зірка, цинічно  мешкає і працює в російській столиці . Гришаєва  працює  художнім керівником  в Московському обласному театрі юного глядача. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали по те, що акторка "Дизель Шоу", яка потрапила в окупацію, пішла працювати на росіян.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини