Алла Мазур зізналася, яке слово її дратує після перемоги над раком

На своїй сторінці в Facebook телеведуча розповіла про ненависне слово

Відома українська телеведуча Алла Мазур понад рік боролася з онкологією. На щастя, їй вдалося перемогти цю страшну хворобу. На своїй сторінці в соціальних мережах вона написала, яке слово дуже дратує людину, у якої рак.

Телеведуча розповіла, що слово "ремісія" їй категорично не подобається. Воно для неї означає тільки одне - боротьба за життя ще триває.

"От не люблю я слово" ремісія". Краще - одужання. Тому ремісія значить для мене - ні, ще не все, далеко не все. Це тільки перерва, а потім хвороба повернеться! Але звідки знати моїм знайомим, хто щиро хоче підтримати і про цю ремісії запитує, що як наждачкою по склу звучить для мене це слово?", - зізналася вона.

Алла Мазур додала, що говорити з такими людьми треба вміти, і вона зрозуміла це, тільки коли сама опинилася в такій ситуації. Тому що така людина сприймає все трохи під іншим кутом, ніж той, хто говорить щирі слова підтримки. Знаменитість розповіла, що слова "тримайся" і "ти сильний" набувають зовсім іншого значення для людей, які зіткнулися зі страшною хворобою.

Як повідомляло видання "Коментарі", телеведуча Алла Мазур вперше показала себе без перуки. Вона вперше знялася для глянцю без перуки і розповіла про те, як подолала страшний недуг. Фотографії нового образу вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.