Алла Пугачова з сім'єю переїзджає в іншу країну

На Кіпрі протрималися близько місяця, але прийняли рішення рухатися далі

Наприкінці жовтня родина зіркових артистів, Максим Галкін та Алла Пугачова з дітьми, перебрались з Ізраїлю на Кіпр. Півтора року територія Землі Обітованої була для них притулком - саме туди вони переїхали, висловивши свою незгоду з кривавою політикою кремля і розпочатою війною в Україні. Але сімейній парі довелось залишити нову батьківщину через початок військового конфлікту між Ізраїлем та ХАМАС.

Алла Борисівна з родиною вибрала місцем проживання Кіпр, де вони мали елітну нерухомість. Проте не минув і місяць, як знаменитості вирішили шукати краще життя в Лондоні, інформують російські ЗМІ.

В листопаді Примадонна поїхала до Великої Британії, щоб підшукати 10-річним двійнятам Лізі і Гаррі нову школу та винайти житло. Як "запасний аеродром" в Лондоні в розпорядженні подружжя є будинок середнього онука Примадонни - Дені Байсарова.

Що примусило Пугачову і Галкіна залишити Кіпр? Побутує думка, щоб постійно там жити Аллі Пугачовій не підходить клімат. Та й освіта дітей буде якіснішою в Лондоні.

До слова, ще один переїзд зіркових артистів до Лондона погано пов’язується з чутками про те, що зірки ледь зводять кінці з кінцями. Британська столиця славиться не тільки високим рівнем життя, ціни тут теж є високими.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що 74-річній Пугачовій стало погано на Кіпрі. Російська знаменитість Алла Пугачова хоч і виглядає чудово на свої 74 роки, проте стан її здоров'я час від часу дає збої. Співачка є діабетиком, в неї кілька стентів в судинах, також вона потерпає від подагри і стенокардії.