Головна Новини Зірки персона 74-річній Пугачовій стало погано на Кіпрі: з'явилися подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

74-річній Пугачовій стало погано на Кіпрі: з'явилися подробиці

Пугачова, за словами очевидців, під час шопінгу раптом відчула нездужання

6 грудня 2023, 23:25 comments1927
Поділіться публікацією:

Російська  знаменитість  Алла Пугачова  хоч і виглядає  чудово на  свої 74 роки,  проте стан її здоров'я час від часу дає збої.  Співачка є діабетиком, в  неї кілька стентів в судинах, також  вона потерпає від подагри  і стенокардії.

74-річній Пугачовій стало погано на Кіпрі: з'явилися подробиці

Алла Пугачова (фото з відкритих джерел)

Здоровий спосіб життя, якому віддає перевагу Примадонна  останнім  часом,  таки  поліпшив її загальний стан,  але виникають і загострення. Зокрема,  нещодавно в російських ЗМІ з'явилось  повідомлення  про те, що  Аллі Пугачовій раптово стало зле під час  шопінгу.

Це сталось на Кіпрі, в той час, коли зірка   вирішила пройтись  по магазинах. В неї був пригнічений стан з причини  поганого самопочуття. Очевидці  розповідали, що  знаменитість скаржилась продавцям на набряки.

"Алла Борисівна поганого самопочуття навіть не приховувала. Скаржилася продавцеві на здоров'я. Вона навіть взуття була змушена купувати на розмір більше, тому що в колишній вже не влазила. Хоча переміряла безліч пар. Як я почув, у неї ноги щодня набрякають. У той день вона виглядала, м'яко кажучи, недобре", -  посилаються на  своїх  інформаторів в пресі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Пугачова відповіла своїм недоброзичливцям. Алла Пугачова написала пост на своїй сторінці в Інстаграм, в якому відповіла "купці шалених недостойників, заздрісників та наклепників". Вони, на її думку, намагаються очорнити її в очах народу. 

За її словами, говорячи про "холопів і рабів" у Росії, вона мала на увазі не весь народ, а саме цих злісних коментаторів. Народ Росії вона вважає "заручником" нинішньої ситуації. Вона впевнена, що її не зрадить її "багатомільйонна армія шанувальників". Крім того, вона закликала не рахувати її гроші та волосся на голові.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини