Головна Новини Зірки персона Анна Седокова зізналася, чому так швидко вийшла заміж
commentss НОВИНИ Всі новини

Анна Седокова зізналася, чому так швидко вийшла заміж

Анна Седокова заручилася з коханим в липні 2020 року

24 вересня 2020, 12:25
Поділіться публікацією:

Популярна артистка Анна Седокова, яка нещодавно розповіла про зраду особистої помічниці, зізналася, чому так поспішно пішла під вінець втретє. Про це знаменитість розповіла в інтерв'ю "Муз-ТВ", передає ТСН.

Анна Седокова зізналася, чому так швидко вийшла заміж

Анна Седокова | @annasedokova

Минулого тижня 37-річна співачка таємно зв'язала себе тенетами шлюбу з 28-річним латвійським баскетболістом Янісом Тіммі та поділилася весільними фотографіями в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно вона зізналась, що ж послужило причиною такого поспішного шлюбу. І ні, це не вагітність, як подумали багато шанувальників зірки. Насправді Седокова і Яніс швидко уклали шлюб, щоб разом мандрувати.

Співачка розповіла, що, не бувши дружиною баскетболіста, не могла з ним поїхати в Ригу, а тепер, коли вони офіційно одружені, таких перешкод немає. "Можете сміливо говорити, що ми одружилися через документи", — зазначила знаменитість.

До слова, від розкішної церемонії пара не відмовляється, закохані планують влаштувати її наступного літа.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка Анна Седокова заручилася зі своїм чоловіком в липні 2020 року. Спортсмен зробив пропозицію руки та серця зірці на розкішній яхті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини