"Бендерівці стріляли у вікна квартири": Повалій розповіла, чому перевезла свою матір до РФ

Таїсія Повалій зробила божевільну заяву про життя в Україні

Артист з РФ Олександр Михайлов, що недавно брав участь в концерті в тимчасово окупованому місті Луганськ разом з опальною співачкою, колишньою українкою Таїсією Повалій, розповів чергову пропагандистську брехню про те, як погано жилось мамі співачки в українській столиці.

Як інформує російське пропагандистське медіа Стархіт, Таїсія Повалій ніби не говорила про політику і не була учасницею так званих патріотично-пропагандистських заходів, бо "боялася", адже її матір мешкала в той час в Києві.

"Зараз Таїсія заспокоїлася, тому що маму перевезла в Москву. А був період, коли дуже страждала. Бандерівці навіть стріляли у вікна її квартири. І яким був стан мами? Це дуже важко... тому вона мовчала", - пояснює вчинок колеги божевільний артист

Він ще додав, що зрадниця і боягузка Таїсія Повалій "не забула рідні корені". Як він стверджує, з небагатьма друзями вона таки підтримує зв'язки.

"Таїсія переживає за свій український народ. Там багато порядних людей - комусь навіть я таємно телефоную, когось втратив..." – завершив свою маячню Олександр Михайлов.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Повалій на концерті назвала Україну "бездушною" та зізналася в коханні Кремлю. Колишня виконавиця з України Таїсія Повалій часто дивувала глядачів, створюючи яскравий образ, а ще голос — чарівний тембр допоміг стати улюбленицею залу. Вміння викликати в глядачів емоції співачка береже, але зараз такі емоції є негативними.

Опальна артистка тепер в числі знаменитостей, хто виїхав до країни-агресорки з початком військового вторгнення. війни. Там Повалій стала пропутінською пропагандисткою, яка завжди знаходить можливість принизити свою батьківщину, де вона стала знаменитістю.