Головна Новини Зірки персона Повалій на концерті назвала Україну "бездушною" та зізналася в коханні Кремлю
commentss НОВИНИ Всі новини

Повалій на концерті назвала Україну "бездушною" та зізналася в коханні Кремлю

Повалій тепер підбирає крихти колишньої слави на містечкових фестивалях РФ

30 серпня 2023, 23:10
Поділіться публікацією:

Колишня виконавиця з України  Таїсія Повалій  часто дивувала глядачів, створюючи  яскравий образ, а ще голос — чарівний тембр  допоміг   стати  улюбленицею  залу. Вміння викликати в глядачів  емоції  співачка  береже,  але зараз такі  емоції є  негативними

Повалій на концерті назвала Україну "бездушною" та зізналася в коханні Кремлю

Таїсія Повалій (фото з відкритих джерел)

Опальна артистка  тепер в числі  знаменитостей, хто виїхав  до країни-агресорки  з початком військового вторгнення. війни. Там Повалій стала  пропутінською пропагандисткою, яка завжди знаходить  можливість  принизити свою батьківщину, де вона стала   знаменитістю.

Зокрема,  недавно на Z-концерті в  місті Уфа  артистка заспівала  пісню, що славить  РФ. Проте спочатку  вона зізнавалась  їй в  щирих почуттях.

 "Хочеться сьогодні сказати слова подяки улюбленій країні, великій країні. Росія, Я люблю тебе", — сказала ця зрадниця.

Потім  співачка давала  інтерв'ю, де згадала про  "бездуховну" Україну: "У наш час обов'язково потрібні пісні патріотичні. Час такий, розумієте. Чим більше на нас хочуть зазіхнути, тим ми повинні бути згуртованішими, бути патріотично налаштовані, повинні творити, бути разом. Я думаю саме такі пісні ростять ту молодь, яку не можна буде потім ось так от підкупити. Коли був переворот в Україні, я жила там. Я знаю на своєму досвіді, як це складно і як людям не вистачало духовного виховання, щоб всі переживали за сім'ї, щоб всі думали про своє майбутнє. Тому патріотична пісня виховує духовність. І я впевнена, що майбутнє у Росії велике. І наша молодь — вона могутня, вона мудра". Відеоролик  з'явився на  фан-акаунті з радниці  в  соціальних мережах.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що називає війну "специальной военной операцией": син Повалій став пропагандистом Кремля



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини