"Бідний мужик": зірка серіалу "Друзі" стурбував фанатів (ФОТО)

Американський актор Меттью Перрі, який зіграв Чендлера в телесеріалі «Друзі» налякав фанатів зовнішнім виглядом

52-річний актор, зірка американського ситкому "Друзі" Меттью Перрі викликав занепокоєння своїм "несвіжим" зовнішнім виглядом. Шанувальники почали переживати за його здоров'я. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Папараці вдалося підловити актора на одній з вулиць Лос-Анджелеса, коли він вийшов з машини купити собі кави. На кадрах Меттью виглядає не дуже добре, на ньому була пом'ята футболка сірого кольору і білі шорти, а його обличчя розпухло і помітно постаріло. Шанувальники також відзначили, що зірка "Друзів" сильно поправився.

"Бідний мужик. Швидше за все, він набрав вагу через антидепресанти", "Звідки у нього весь цей жир і зморшки", "Сподіваюся, він приведе себе в порядок, тому що це жах", "Виглядає нездоровим", - пишуть користувачі мережі.

До слова, в житті зірки "Друзів" і правду були важкі часи, адже він лікувався в реабілітаційній клініці від алкогольної та наркотичної залежностей, які вплинули й на його стан здоров'я, і на зовнішній вигляд.


Нагадаємо, в червні 2021 року стало відомо, що актор Меттью Перрі розлучився зі своєю молодою нареченою Моллі Гурвіц, з якою зустрічався три роки й збирався зіграти весілля. Причину розставання і хто став ініціатором такого рішення актор вирішив приховати від громадськості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на початку 2020 року Меттью Перрі завів аккаунт в Instagram. Така подія не залишилася без уваги шанувальників і зіркових колег, які з радістю привітали одного в соціальній мережі.

Читайте також, популярна естрадна виконавиця Наташа Могилевська виклала в соціальних мережах фото з іншою українською виконавицею Русланою. Читачі критично оцінили зовнішній вигляд української екс-переможниці конкурсу "Євробачення".