Головна Новини Зірки персона Зірка «Друзів» розлучився з молодою нареченою: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Друзів» розлучився з молодою нареченою: що сталося

Американський актор, зірка серіалу «Друзі» Меттью Перрі заявив, що розлучився з молодою нареченою

2 червня 2021, 12:15
Поділіться публікацією:

51-річний актор, зірка культового серіалу "Друзі" Меттью Перрі був за крок від весілля, але знову повернувся до лав холостяків. Знаменитість розлучився зі своєю молодою нареченою.

Зірка «Друзів» розлучився з молодою нареченою: що сталося

Меттью Перрі / фото: Global Look Press

Згідно з інформацією видання People, американський актор оголосив про те, що розірвав заручини з 29-річною коханою Моллі Гурвіц, з якою зустрічався три роки. Пара збиралася побратися, але на жаль, щось у їхніх стосунках пішло не так.

Зірка "Друзів" не став вдаватися в подробиці, лише зазначив, що в житті іноді трапляється так, що щось не виходить. Саме це сталося в їх стосунках. Він побажав екс-коханій всього найкращого. Причину розставання і хто став ініціатором такого рішення Меттью Перрі вирішив приховати від громадськості.

Примітно, що знімки Моллі зі свого облікового запису в соціальній мережі Instagram актор поки не видалив. Про дівчину відомо небагато. ЗМІ дізналися, що вона працює літературним агентом і з'явилася в житті зірки "Друзів" в дуже складний період, коли той боровся з депресією і наркотичною залежністю. Подейкують, що саме Моллі повернула актора до нормального життя.

Нагадаємо, що в листопаді 2020 року Меттью Перрі повідомив, що зробив пропозицію своїй дівчині Моллі Гурвіц. Він назвав свою обраницю "найвеличнішою жінкою на всій планеті".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 56-річна відома актриса, зірка серіалу "Друзі" Кортні Кокс показала рідкісні фотографії зі своїм коханим Джонні Макдейдом. Знаменитість поділилася з підписниками милим селфі, на якому позує разом з коханим, а також опублікувала фотографію, де він сидить сам у затишній вітальні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини