Головна Новини Зірки персона Благодійність і сцена: Лободу розкритикували через анонс концерту в столиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Благодійність і сцена: Лободу розкритикували через анонс концерту в столиці

Співачка Світлана Лобода, що зіпсувала власну репутацію на українській сцені, через неоднозначну позицію щодо війни, тепер вирішила повернути славу народу. Вона планує виступити у Києві з концертом, 25 серпня

21 травня 2023, 15:45
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на допис OsocorResidence.

Благодійність і сцена: Лободу розкритикували через анонс концерту в столиці

Лобода. Фото з відкритих джерел

Де зауважують, що мета такого заходу, передусім – благодійна. А — виручені кошти витратять на ремонт одного із відділень ОХМАТДИТу. А саме на відновлення ЛОР-відділення, яке начебто перебуває у критичному становищі.

У анонсі зазначається, що  команда Osocor Residence звернулася до менеджерів Лободи, аби разом здійснити ще одну добру справу.

"Аби найшвидшим чином досягнути поставленої мети, команда Osocor Residence вирішила спільно з командою співачки Світлани Лободи. І вже в серпні в рамках благодійного заходу відбудеться виступ артистки, де вона презентує свою нову програму "Made in U", — зауважують там.

Водночас, далі у повідомленні наведено висловлювання самої артистки, щодо майбутньої події.

"Мені зрозуміло наскільки необхідно сьогодні об’єднуватися.Коли команда Osocor звернулись з пропозицією зробити ще одну велику і важливу справу — я піша на зустріч. Нас з Охматдит по життю звʼязують різні проекти і цей раз не має бути винятком. Тож реалізуємо мету разом і, маю надію, що досягнемо її якнайшвидше", — зауважила Лобода.

Під дописом в Instagram користувачі досить гнівно відреагували на анонс благодійної справи й розкритикували співачку. Українці переконані, що таким чином Лобода хоче відновити репутацію, після тривалого замовчування агресії Росії.

"Чорти, як воно організовувати тусовки любітельніци руского міра, Лободи?";

"Я проти зрадників України – Світлана хай співає запарєбріком, який вона сама ж і обрала. Військові женуть москалоту звідси – а ви що робите?";

"Ганьба, відбілювання людини, яка стільки років мовчала і жила за гроші Росії, навіть після повномасштабного вторгнення. Хто далі, Ані Лорак, Асті чи може Баста?", — обурливо написали українці.

Після такої хвилі хейту менеджери Osocor Residence закрили можливість коментувати допис.

Читайте також на сайті "Коментарі", — В родині телеведучої Алли Мазур горе: на фронті загинула близька людина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини