Бред Пітт закрутив роман зі співачкою: ЗМІ розсекретили її ім'я

Ходять чутки, що американський актор Бред Пітт закрутив любовні стосунки із популярною співачкою: ЗМІ дізналися, як її звуть

Особисте життя голлівудського красеня, зірки "Бійцівського клубу" Бреда Пітта завжди було на слуху, йому приписували безліч романів. Цього разу актора запідозрили у романтичних стосунках із популярною виконавицею.

Як повідомляє видання The Sun, секс-символ Голлівуду Бред Піт почав таємно зустрічатися з 35-річною співачкою Люкке Лі, і разом вони з минулого року. Знаменитості живуть у Лос-Анджелесі поруч один з одним.

Нещодавно пара обідала в італійському ресторані Голлівуду Mother Wolf, який люблять відвідувати знамениті персони.

Зарубіжні джерела дізналися, що 35-річна виконавиця шведського походження виховує 6-річного сина від попередніх стосунків із продюсером Джеффом Бхаскером.

Із зіркою фільмів "Бійцівський клуб" та "Одного разу…в Голлівуді" Бредом Пітом співачці вдалося протягом півроку приховувати стосунки, тому що вони живуть неподалік, тому могли часто бачитися, не потрапляючи в об'єктиви папараці.

Нагадаємо, у жовтні 2021 року популярного актора Бреда Пітта "підловили" на побаченні з 35-річною актрисою та моделлю Лізою Стенлі. Але чи була ця зустріч дружньою чи мала романтичний підтекст — залишається загадкою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в серпні 2020 року секс-символ Голлівуду закрутив роман із моделлю Ніколь Потуральські, яка була молодшою за актора на 29 років. Пара разом провели уїк-енд на півдні Франції.

Читайте також, люди з близького оточення Бреда Пітта розповіли, що йому складно знайти дівчину для серйозних та тривалих стосунків, зокрема через всесвітню популярність.