Головна Новини Зірки персона Бреда Пітта зняли на побаченні: хто його супутниця (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бреда Пітта зняли на побаченні: хто його супутниця (ФОТО)

Голлівудського красеня Бреда Пітта підловили на побаченні з 35-річною актрисою та моделлю Лізою Стенлі

31 жовтня 2021, 12:45 comments6943
Поділіться публікацією:

Особисте життя голлівудського актора, зірки фільму "Бійцівський клуб" Бреда Пітта завжди викликало підвищений інтерес. Після розлучення з Анджеліною Джолі йому приписували безліч романів. Цього разу красеня підозрюють у романтичних стосунках із 35-річною моделлю.

Бреда Пітта зняли на побаченні: хто його супутниця (ФОТО)

Бред Пітт / Фото: Globallookpress.com

Днями папараці помітили Бреда Пітта з Лізою Стенлі — ексдружиною сина музиканта Оззі Осборна. Пару бачили в одному з розкішних ресторанів, розташованих біля Bel Air. Інсайдер повідомляє, що актор та 35-річна модель добре провели час і насолоджувалися присутністю один одного. Але чи була ця зустріч дружньою чи мала романтичний підтекст – залишається загадкою.

Бреда Пітта зняли на побаченні: хто його супутниця (ФОТО) - фото 2

Фото: Instagram @lisastelly

До речі, нещодавно зірці "Бійцівського клубу" приписували роман з актрисою Марго Роббі, з якою він зіграв головні ролі у кінострічці "Вавілон". Прем'єра фільму відбудеться наступного року. Ходили чутки, що знаменитості фліртували на знімальному майданчику та не приховували своїх почуттів. Але їхні стосунки так і лишилися домислами.

Нагадаємо, що у червні 2021 року 57-річного голлівудського красеня Бреда Пітта підозрювали у романі з 36-річною актрисою та співачкою Андрою Дей. Інсайдери казали, що дівчина вже довгий час подобається відомому акторові. Вони фліртували за лаштунками на церемонії "Оскара" та обмінялися телефонами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у мережі продовжують обговорювати новий імідж 57-річного голлівудського актора Бреда Пітта, який з'явився на "Оскарі" не просто як гість, він став однією зі знаменитостей, які вручали престижну кінонагороду.

Читайте також, що екскохана Бреда Пітта показала себе без макіяжу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини