Будинки яких українських зірок постраждали від обстрілу окупантів

Російські війська обстріляли приватні будинки деяких українських знаменитостей: хто постраждав

Окупанти продовжують обстрілювати житлові квартали та тисячі українців залишилися без житла, бо їхній будинок зруйнувала війна. Серед постраждалих є наші знаменитості.

Ілона Гвоздьова

Українська танцівниця Ілона Гвоздєва розповіла, що її приватний будинок у Києві було зруйновано ворожим снарядом. Вона дуже емоційно відреагувала на обстріл мирного кварталу, наголосивши, що вони всі живі, а будинок згодом відбудують, закочуючи в фундамент усіх, хто прийшов на українську землю. Але Instagram, де Ілона розповіла про злочинні дії російських солдатів, видалив її публікацію.

Ігор Кондратюк

Продюсер Ігор Кондратюк отримав "привіт" від окупантів у день народження. У момент, коли до його будинку потрапив снаряд, нікого не було. Родині Кондратюка довелося залишити житло, бо за кілька кілометрів перебували російські танки.

Євген Синельников

Режисер та ведучий "Орла та решки" кілька днів перебував у заручниках у Бучі в Київській області. Але йому та його сім'ї вдалося вибратися з полону окупантів. Будинок знаменитості постраждав, Євген розповів, що бачив, як окупанти пускали ракети.

Юрій Фалеса

Колишній продюсер Ані Лорак та Мікі Ньютон залишився без заміського будинку та офісу. Він опублікував у мережі фотографії палаючої будівлі. Але, на щастя, обійшлось без жертв. Юрій Фалеса наголосив, що все відбудує.

Нагадаємо, що популярна актриса культового серіалу "Гри престолів" Емілія Кларк висловила щиру підтримку українцям, які страждають на війну Росії проти України.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що культовий американський письменник Стівен Кінг публічно підтримав Україну у війні із Російською Федерацією.