Головна Новини Зірки персона Зірка "Гри престолів" емоційно підтримала Україну (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Гри престолів" емоційно підтримала Україну (ФОТО)

Популярна актриса культового серіалу "Ігри престолів" Емілія Кларк висловила щиру підтримку українцям, які страждають на війну Росії проти України

13 березня 2022, 05:25
Поділіться публікацією:

Відома актриса Емілія Кларк, яка прославилася завдяки культовому серіалу "Гра престолів", як і багато інших світових знаменитостей, підтримала Україну та наших мешканців, які страждають через російську агресію.

Зірка "Гри престолів" емоційно підтримала Україну (ФОТО)

Емілія Кларк (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала фото, де позує у футболці із зображенням жовто-блакитного серця. У таку ж футболку вона одягла свого улюбленця – цуценя Теда. А також подарувала одяг із символічним принтом своїм колегам зі знімального майданчика, де працює.

Актриса вказала, де можна придбати такі футболки, засоби продажу, які перейдуть на підтримку України. Також Емілія сказала, що вже сама зробила внесок на адресу організації, яка перерахує допомогу на медичні потреби нашої країни:

“Моє серце розривається разом з багатьма іншими через страждання, біль і розбиті серця, які мільйони людей зараз переживають в Україні. Новини приходять щодня, і ми не знаємо, як можемо змінити цю шокуючу реальність. Але кілька способів показати свою підтримку і надіслати трохи кохання", — написала Емілія.

Зірка "Ігри престолів" підкреслила, якщо хтось хоче приєднатися та пожертвувати необхідні кошти, потрібно зробити внесок у @disastersemergencycommittee.

"Таким чином, ви допоможете забезпечити їжею, водою, житлом та медичною допомогою біженців та сім'ей переміщених осіб", — зазначила знаменитість.

Зірка ”Гри престолів” емоційно підтримала Україну (ФОТО) - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська знаменитість Леонардо Ді Капріо не надавав пожертвування українцям на суму 10 мільйонів доларів. Відповідне повідомлення про це, нещодавно оприлюднене у мережах, насправді виявилося фейком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини