Через 20 років: Дмитро Комаров показав архівні шкільні фото

Ведучий поділився з фанами архівними знімками зі шкільного альбому

Популярний телеведучий вирішив показати своїм шанувальникам, як виглядав в шкільні роки. На своїй сторінці в Instagram він написав, що дуже любив уроки математики завдяки своїй вчительці Флорі Григорівні. Про це пише видання lux.

Дмитро поділився, що Флора Григорівна була йому як близька родичка, тому ставилася до своїх учнів зі всією теплотою і ласкою. Також він додав, що саме від викладача залежить, чи сподобається школяреві предмет або ж він буде його ненавидіти.

"Ми любили Флору Григорівну, спілкувалися з нею не тільки про математику - про життя. Вона була наставницею. Саме від викладача залежить, полюбить дитина предмет і чи буде вчитися в принципі", - упевнений мандрівник.

Комаров говорить, що в їхньому класі панувала хороша дисципліна, і це не дивлячись на те, що ніхто нікого не змушував і не залякував поганими оцінками. Флора Григорівна вибрала зовсім іншу тактику: хвалила і вміла тактовно зробити зауваження, щоб нікого не образити.

На жаль, багатьох вчителів вже немає на цьому світі. Однак це не заважає знаменитості пам'ятати їх імена, як і 20 років тому. Він навіть зберігає у своїй пам'яті шкільні фрази і коронні жарти, над якими колись сміялися його однокласники.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, улюблені вчителі зірок: нове опитування видання "Коментарі".