Чому Дженніфер Еністон відмовилася спілкуватись із деякими своїми друзями

Акторка розповіла, чому так вчинила

Акторка Дженніфер Еністон пояснила чому вона не розмовляє з друзями, які відмовилися робити щеплення. Про це вона повідомила в Instagram.

Популярна акторка із "Друзів" сказала, що "вже немає зв’язку з кількома людьми, з якими тісно спілкувалася", але які не хочуть вакцинуватись проти ковіду.

І пояснила, чому так поступила.

"Тому що якщо у вас є варіант, ви все ще можете передати мені його. Я можу легко захворіти, мене не госпіталізують і я не помру. Але я можу передати його комусь іншому, хто невакцинований і має проблеми зі здоров'ям - і так я поставлю під загрозу їхнє життя", - пояснила Еністон.

Свої думки вона повторила в інтерв'ю виданню InStyle. Актриса наголосила:


"Є ще велика група людей, які є противниками вакцинації або просто не дослухаються до фактів. Це справжня ганьба. Звичайно, кожен має право на власну думку, але багато думок не ґрунтуються ні на чому, крім страху чи пропаганди", - резюмувала Еністон.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що Дженніфер Еністон зізналася, чи хоче знову вийти заміж. 52-річна голлівудська красуня, зірка американського ситкому "Друзі" Дженніфер Еністон розповіла, чи готова вона до нових романтичних стосунків і чи планує вступати у шлюб втретє.

У новому інтерв'ю виданню People актриса зізналася, що зараз її серце вільне і вона не проти сходити на побачення з якимось хорошим хлопцем. При цьому, вона зазначила, що віддає перевагу традиційним способам знайомств, не в інтернет-додатках, тому що подібними сайтами вона не користується.