Головна Новини Зірки персона Дженніфер Еністон зізналася, чи хоче знову вийти заміж
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Еністон зізналася, чи хоче знову вийти заміж

Відома актриса Дженніфер Еністон розповіла, чи вільне зараз її серце і чи планує вона вийти заміж втретє

25 червня 2021, 13:35
Поділіться публікацією:

52-річна голлівудська красуня, зірка американського ситкому "Друзі" Дженніфер Еністон розповіла, чи готова вона до нових романтичних стосунків і чи планує вступати у шлюб втретє.

Дженніфер Еністон зізналася, чи хоче знову вийти заміж

Дженніфер Еністон (фото з відкритих джерел)

У новому інтерв'ю виданню People актриса зізналася, що зараз її серце вільне і вона не проти сходити на побачення з якимось хорошим хлопцем. При цьому, вона зазначила, що віддає перевагу традиційним способам знайомств, не в інтернет-додатках, тому що подібними сайтами вона не користується.

Також зірка "Друзів" зізналася, що заміжжя не є для неї пріоритетом. Вона просто хоче завести стосунки з фантастичним партнером, щоб вони разом насолоджувалися життям і один одним, а для цього не обов'язково юридично щось оформлювати.

Відзначимо, що Дженніфер Еністон була одружена двічі. Першим її чоловіком був голлівудський актор Бред Пітт, з яким знаменитість прожила в шлюбі 5 років, після чого вони розлучилися. А у 2015 році актриса стала дружиною актора Джастіна Теру, але їх шлюб тривав лише два роки. Дітей у зірки "Друзів" поки немає.

Нагадаємо, в мережі ходили чутки про те, що Дженніфер Еністон планує удочерити дівчинку з мексиканського притулку і документи вже майже готові. Але офіційний представник знаменитості спростував цю інформацію.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на початку 2021 року в мережі ходили чутки, що красуня Дженніфер Еністон закрутила новий роман. Інсайдери, посилаючись на близьке оточення зірки, заявили, що її бойфренд дуже хороший і актрисі з ним спокійно. Але дізнатися більше інформації про її нового залицяльника не вдалося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини