Данилко потрапив у гучний скандал через теплі обійми з росіянином (ФОТО)

Данилка "застукали" з шоуменом Рустамом Солнцевим

Українська зірка Андрій Данилко недавно поїхав до Сполучених Штатів, в Америці в нього заплановано декілька виступів в різних містах. Саме там він мав зустріч з Рустамом Солнцевим, який став знаменитим в РФ, беручи участь в російському шоу "Дім-2".

Першим про це повідомив блогер Олексій Голубицький. На власній сторінці в соціальних мережах українець, коментуючи це, пише, що російський шоумен став популярним, бо займався "скандалами, бійками і обливанням помиями всіх, з ким працював".

"Фу, Данилко, навіщо тобі це? А нам це за що? У США більше немає з ким зустрічатися для запису відосиків? В Америці ж є адекватні українські медіа та адекватні українські блогери. Чому не зустрічатися з ними?" – обурюється блогер.

Як стверджує Олександр Голубицький, це вже не вперше такі казуси з Данилком: "В Україні він старанно вибудовує собі патріотичний імідж, а за кордоном його так і тягне до "хороших росіян". В лютому під час концерту в Іспанії гуморист витягнув на сцену алкоголіка і психічно хворого актора Паніна, щоб теж публічно обніматися і цілуватися з ним".

Ще блогер ставить запитання, як саме Андрій Данилко - українець призовного віку – здійснює часті поїздки за кордон, чому не оприлюднює звіт про зібрані кошти під час благодійних виступів і чому співак виступає під час корпоративів дружин олігархів з РФ, як, наприклад, під час дня народження російської блогерки Ніки Білоцерківської.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Данилко відверто розповів, як його намагалися купити в Росії. Зірковий український співак та комік Андрій Данилко, відомий фанатам за сценічним іменем Вєрка Сердючка, детально згадав про те, як представники країни-агресорки мали бажання "перетягнути" його на сторону росіян.