Головна Новини Зірки персона Данилко відверто розповів, як його намагалися купити в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Данилко відверто розповів, як його намагалися купити в Росії

Андрій Данилко розповів про те, як його намагалися підкупити в країні-агресорі

1 серпня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Зірковий український співак та  комік  Андрій Данилко,  відомий  фанатам за сценічним іменем  Вєрка Сердючка,  детально згадав про те, як представники країни-агресорки  мали бажання  "перетягнути"  його на сторону росіян. Відверту  розмову за участі  Андрія Данилка було оприлюднено  представниками  каналу "І грянув Грем".

Данилко відверто розповів, як його намагалися купити в Росії

Андрій Данилко (фото з відкритих джерел)

Як каже зірковий український виконавець, артисту зробили пропозицію працювати в країні-агресорці РФ, ще хотіли вмовити бути присутнім на  російських  телешоу і  виступати на території  РФ з регулярними гастролями. Співак зробив зізнання, що  йому надходило  багато схожих  пропозицій  перед  початком  повномасштабної війни   в Україні.

При цьому, зірка згадала, як російські представники масово йому телефонували і робили  пропозиції, щоб  повернути співака  в шоу-бізнес.  Вони  навіть запитували в Данилка, яка сума потрібна, щоб  він повернувся  на сцену в Росії.

Як стверджує артист, росіяни намагались  його провокувати і шляхом  обману заставити  назвати  ціну  власної принциповості. Андрій Данилко каже, що саме так пропагандисти  з РФ мали плани, щоб мати на нього компромат і за допомогою цього  знищити його, як співака  в Україні, проте  він  наперед знав про їх плани.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Вєрка Сердючка розлютила росіян своїм виступом на фестивалі в Юрмалі. Виконавець з України  Андрій Данилко, що більш відомий фанатам під псевдонімом Вєрки Сердючки, побував  на фестивалі Лайми Вайкуле в Юрмалі, де  виконав  свій головний хіт "Dancing Lasha Tumbai", але він дещо   зазнав змін. 

На сцену Вєрка Сердючка вийшла у традиційній вже вишиванці і з зіркою на голові, а її "мама" Інна Білоконь виблискувала в українському вбранні. Шоу-балет запалював разом зі співаками на сцені під мелодію розривного хіта,  приспів якого має відомі слова "Раша, гудбай".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини