Данилко відверто розповів, як його намагалися купити в Росії

Андрій Данилко розповів про те, як його намагалися підкупити в країні-агресорі

Зірковий український співак та комік Андрій Данилко, відомий фанатам за сценічним іменем Вєрка Сердючка, детально згадав про те, як представники країни-агресорки мали бажання "перетягнути" його на сторону росіян. Відверту розмову за участі Андрія Данилка було оприлюднено представниками каналу "І грянув Грем".

Як каже зірковий український виконавець, артисту зробили пропозицію працювати в країні-агресорці РФ, ще хотіли вмовити бути присутнім на російських телешоу і виступати на території РФ з регулярними гастролями. Співак зробив зізнання, що йому надходило багато схожих пропозицій перед початком повномасштабної війни в Україні.

При цьому, зірка згадала, як російські представники масово йому телефонували і робили пропозиції, щоб повернути співака в шоу-бізнес. Вони навіть запитували в Данилка, яка сума потрібна, щоб він повернувся на сцену в Росії.

Як стверджує артист, росіяни намагались його провокувати і шляхом обману заставити назвати ціну власної принциповості. Андрій Данилко каже, що саме так пропагандисти з РФ мали плани, щоб мати на нього компромат і за допомогою цього знищити його, як співака в Україні, проте він наперед знав про їх плани.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Вєрка Сердючка розлютила росіян своїм виступом на фестивалі в Юрмалі. Виконавець з України Андрій Данилко, що більш відомий фанатам під псевдонімом Вєрки Сердючки, побував на фестивалі Лайми Вайкуле в Юрмалі, де виконав свій головний хіт "Dancing Lasha Tumbai", але він дещо зазнав змін.

На сцену Вєрка Сердючка вийшла у традиційній вже вишиванці і з зіркою на голові, а її "мама" Інна Білоконь виблискувала в українському вбранні. Шоу-балет запалював разом зі співаками на сцені під мелодію розривного хіта, приспів якого має відомі слова "Раша, гудбай".