Головна Новини Зірки персона Вєрка Сердючка розлютила росіян своїм виступом на фестивалі в Юрмалі
commentss НОВИНИ Всі новини

Вєрка Сердючка розлютила росіян своїм виступом на фестивалі в Юрмалі

Росіяни почали "плюватися жовчю" в Сердючку

31 липня 2023, 22:45 comments1754
Поділіться публікацією:

Виконавець з України  Андрій Данилко, що більш відомий фанатам під псевдонімом Вєрки Сердючки, побував  на фестивалі Лайми Вайкуле в Юрмалі, де  виконав  свій головний хіт "Dancing Lasha Tumbai", але він дещо   зазнав змін .

Вєрка Сердючка розлютила росіян своїм виступом на фестивалі в Юрмалі

Вєрка Сердючка (фото з відкритих джерел)

На сцену Вєрка Сердючка вийшла у традиційній вже вишиванці і з зіркою на голові, а її "мама" Інна Білоконь виблискувала в українському вбранні. Шоу-балет запалював разом зі співаками на сцені під мелодію розривного хіта,  приспів якого має відомі слова "Раша, гудбай".

До слова, хіт українського співака  дуже розлютив росіян. Коли проводили  конкурс Євробачення в 2007 році, і Вєрка Сердючка  співала "Dancing Lasha Tumbai" їм почулося "Russia, goodbye",  зараз  вони знову чули слова, які їм не подобаються.

"Сільський конкурс "Алло, ми шукаємо таланти"", "Цирк! Жалюгідне видовище. Не вистачає головного циркача", "Як у сільському клубі", "Що за цирк минулого століття?"", пишуть розлючені росіяни 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Андрій Данилко зізнався, чи поїде ще колись на Євробачення. Український виконавець  Андрій Данилко, що відомий за  образом Вєрки Сердючки і  в 2007 році виступав  за Україну на Євробаченні,  розказав, чи  має бажання  брати  участь в  творчому випробуванні.   

Як наголосив Андрій Данилко, йому  пропонували  брати участь  в конкурсі  вдруге. Але зірка про  це зараз не хоче говорити. Виконавець мотивує це тим, що підготовка до  цього конкурсу  забирає  багато сил.

Данилко  згадав, як у 2007 році  почавсь  великий скандал  після його  пісні  Dancing Lasha Tumbai. Росіяни   стверджували, що  тут Сердючка говорить "гудбай" саме їх країні, з цього було  багато суперечок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини