Головна Новини Зірки персона Дантес розповів, чи готові вони з Дорофеєвою до дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Дантес розповів, чи готові вони з Дорофеєвою до дітей

Дантес і Дорофєєва в шлюбі вже п'ять років

23 вересня 2020, 09:50
Поділіться публікацією:
















Український ведучий і співак Володимир Дантес став гостем на YouTube-шоу під назвою "2POPODCAST", яке веде Потап разом з Позитивом. Артист відверто розповів про сімейне життя з екс-учасницею "Время и Стекло" Надією Дорофеєвою та зізнався, коли вони планують поповнення в родині.

Дантес розповів, чи готові вони з Дорофеєвою до дітей

Дантес и Дорофеєва | Instagram / @nadyadorofeeva

Співак розповів, що в їхній родині періодично виникають сварки, і Надя — це єдина людина, з якою він може сперечатися. Дантес зазначив, що дружина завжди його підтримує та дуже часто розхвалює, і саме це йому не подобалося. Хоча з часом він помудрішав, і став прислухатися до коханої.

Артист також відповів на запитання щодо майбутнього поповнення. Дантес зізнався, що поки вони з Дорофеєвою не поспішають ставати батьками, тому що весь час присвячують своїй кар'єрі та творчості. Зіркова  пара не хоче народжувати дітей, щоб в результаті залишати їх на виховання бабусь, дідусів або нянь.

Дантес мріє, щоб його діти були щасливі, і щоб не задавалися постійно питанням, де їхні мама і тато. До батьківства потрібно підготуватися, і потроху вони з Надею починають хотіти цього.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Потап опублікував відео з дівчиною, яка дуже схожа на співачку Надію Дорофєєву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини