"Діти весь час намагаються її вкрасти": засновник рок-групи The Beatles вирощує коноплю у себе на фермі

Музикант зізнався, що вирощувати коноплю почав зовсім недавно

Відомий британський музикант, один із засновників легендарної групи The Beatles, 79-річний Пол Маккартні розповів, що займається вирощуванням коноплі на своїй фермі. Про це пише видання The Mirror.

Повідомляється, що про своє таємне захоплення музикант розповів на подкасті The River Cafe Table 4. За словами Маккартні, його ферма розташована в селі Пісмарш в графстві Східний Суссекс в Англії.

Музикант поділився, що крім цього він також займається вирощуванням пшениці, гороху, жита і багато іншого. Йому приносить це велике задоволення. Однак у своїй улюбленій справі він зіткнувся з неприємностями. Місцева молодь нерідко намагалася поцупити коноплю з його ферми.

"Насправді ми тільки починаємо вирощувати коноплю. Найцікавіше в державних постановах - це те, що ми повинні зберігати її там, де її не побачать, тому що це змушує всіх дітей приходити і красти її! ", - зазначив Маккартні.

Пол також виготовляє власний ель, який щороку відправляє своїм знаменитим друзям, включаючи гітариста Rolling Stones Кейта Річардса. Музикант дав назву своєму продукту - Old Stinkhorn.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що голлівудський актор Вілл Сміт назвав кінострічку, яку вважає кращою в своїй кінокар'єрі. Також він зазначив, який з фільмів він вважає найгіршим в своїй кар'єрі. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" писав про те, що володарка п'яти "Греммі" зізналася про пережите згвалтуванні в дитинстві. Її насильник був як член сім'ї. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.