Головна Новини Зірки персона Володарка п'яти "Ґреммі" зізналася про пережите згвалтування в дитинстві
commentss НОВИНИ Всі новини

Володарка п'яти "Ґреммі" зізналася про пережите згвалтування в дитинстві

Глорія Естефан претендує на титул королеви латиноамериканської поп-музики

1 жовтня 2021, 22:15
Поділіться публікацією:

Популярна латиноамериканська виконавиця, номінантка кількох Ґреммі"  Глорія Естефан  тільки тепер, в зрілому віці, розповіла, як над нею, зовсім малою школяркою, вчинив сексуальний злочин вже дорослий викладач музики. Про це інформує Reuters.

Володарка п'яти "Ґреммі" зізналася про пережите згвалтування в дитинстві

Глорія Естефан (фото з відкритих джерел)

За її словами, її музичний педагог був, як член родини.  І використовував свою владу, адже  переконав неньку, що в її доньки є великий талант і тому їй потрібно приділити максимум уваги та досвіду. 

Глорії було лише 9 років, коли цей педофіл скоїв над нею сексуальне насильство. Ще й переслідував школярку і погрожував, що знищить її маму, якщо та дізнається правду. Адже родину не було кому захистити, бо тато тоді ще малої виконавиці був на війні у В’єтнамі.

Але дівчинка не змогла жити  з цим і сказала матері про те, що пережила. Остання звернулась до поліції. Але латиноамериканські поліціянти відмовили неньку майбутньої зірки висувати педагогу обвинувачення тільки з тої причини, що зґвалтована дівчинка, коли свідчитиме в судовому засіданні, отримає ще більшу психологічну травму, ніж ту, що вже пережила.

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформували про те, що у Колумбії працівник дитячого садка зґвалтував понад двадцять дітейЯк стало відомо, Ісмаель Даріо Лопера, який працював помічником кухаря в дитячому центрі Pequeños Explorers, підозрюється в зґвалтуванні, як мінімум 22 дітей. Вік його жертв становив до чотирьох років. Мер колумбійського міста Модельна, в якому розташований дитячий центр, розповів про те, що на цей момент Ісмаель Даріо Лопера був затриманий і підозрюється в насильницьких діях сексуального характеру проти неповнолітнього.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини