Донька тяжкохворої Заворотнюк розповіла про стан матері: "тримаємось як можемо"

Дівчина назвала матір "воїном"

Дочка російської актриси Анастасії Заворотнюк – Анна – опублікувала Instagram-stories, де розповіла про стан матері. Артистка з 2019 року бореться з онкологією, а саме раком головного мозку, передає OBOZREVATEL.

Члени сім'ї Заворотнюк неохоче коментують самопочуття актриси, воліючи зовсім не розголошувати інформацію про її лікування та стан. Проте Ганна зізналася шанувальникам, що її мати продовжує боротися з недугою, яка не відступає. За її словами, рак головного мозку, який діагностували у артистки кілька років тому, справді страшна хвороба. При цьому дівчина назвала Заворотнюк "воїном".

"Тримаємося як можемо. Вона – воїн, але хвороба справді страшна. Розбиває серце бачити її такою", – відповіла Ганна підписникам у соціальній мережі.

У виданні зазначають, що сім'я та колеги виконавиці ролі няні Вікі надають їй усіляку підтримку. Чоловік Заворотнюк, російський фігурист Петро Чернишов, не лише забезпечує матеріальне благополуччя подружжя, а також займається вихованням їхньої молодшої доньки Міли, яка народилася у 2018 році.

Ще у вересні донька Заворотнюк розповідала, що шанувальники дуже часто цікавляться здоров'ям її матері. Крім того, підписники ставлять безцеремонні питання, наприклад, чи правда, що акторка набрала вагу і втратила волосся. Тоді, як і зараз, дівчина зазначала, що її близька людина – борець, хвороба відступить і все закінчиться благополучно.

Нагадаємо, що у вересні 2019 року зірка серіалу "Моя прекрасна мама" Анастасія Заворотнюк потрапила до реанімації. Тоді ЗМІ повідомляли, що захворювання у актриси діагностували ще у 2018 році, а останнім часом вона проходила лікування у Європі.