Дорофєєва здивувала шанувальників піснею з матюками (ВІДЕО)

Кліп на пісню артистка ще не представила

Популярна співачка Надія Дорофєєва представила шанувальникам новий трек під назвою "A tebe ...", який вона присвятила нерозділеному коханню. Прем'єра нової пісні відбулася сьогодні, 5 березня, на її Youtube-каналів і зібрала вже майже 100 тисяч переглядів.

Екс-солістка групи "Время и Стекло" розповіла, що історія, про яку вона співає у своїй пісні знайома кожній дівчині. Вона про нерозділене кохання, коли всі думки зайняті тільки однією людиною, але йому на твої почуття все одно.

"О тебе, о тебе…Мои мысли о тебе…А тебе, а тебе…А тебе пох#й", - співає у своїй пісні Дорофєєва.

Також співачка зазначила, що саме цей трек буде відкривати її майбутній міні-альбом під назвою Dofamin. Кліп на пісню артистка поки не представила, але фанати вже в передчутті.

До слова, шанувальники Надії Дорофєєвої позитивно оцінили її трек: "Приспів шалено качає! Впевнена - буде хіт! ","Нереальний трек, я кайфую від пісні", "Впевнена, новий хіт підірве чарти", "Дуже чуттєво, класно і качає".

Однак, знайшлися і ті, кому не сподобалися матюки в пісні: "А чому в пісні мат? Без нього ніяк? Гарний голос, цікаве звучання, а що з текстом?", "Без мату в "тренд" не попасти мабуть ... деградація", "Я фанатка, але ця пісня не дуже. Саме виконання - шикарне, але слова безглузді й з частиною матів", - написали фоловери.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в листопаді минулого року Дорофєєва презентувала перший сольний синг під назвою "Горить" і попри те, що пісня набрала мільйони переглядів і стала лідером чарту "Apple Music" Топ-100 Україна ", співачку звинуватили в плагіаті та засудили за танці.