Головна Новини Зірки персона Надю Дорофєєву розкритикували за перший сольний кліп
commentss НОВИНИ Всі новини

Надю Дорофєєву розкритикували за перший сольний кліп

Надя Дорофєєва станцювала над Алеєю Героїв Небесної Сотні

22 листопада 2020, 13:45 comments2130
Поділіться публікацією:








Популярна артистка Надія Дорофєєва днями запустила сольний проект і презентувала новий кліп і пісню Gorit. Але багато користувачів зізналися, що очікували від співачки більшого, а її кліп і зовсім розкритикували.

Надю Дорофєєву розкритикували за перший сольний кліп

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Перша сольна композиція Дорофеєвої вже набрала більше мільйона переглядів, але користувачі Youtube не приховують свого розчарування: "Біт типу Гросу на мінімалках", "Діти на святі приблизно під таку пісню танцюють", "Чекала більшого", "Надя, Ви можете більше. Це просто пісня-збірник шаблонів, не втрачайте індивідуальність ", — коментують в мережі.

Надю Дорофєєву розкритикували за перший сольний кліп - фото 2

Крім того, багатьох слухачів обурило те, що однією з локацій в кліпі став міст над Алеєю Героїв Небесної Сотні. "Там, де вмирали люди трясти заднім місцем ... немає слів ...", "І варто було заради цієї посередньої пісні крутити ж ... й на мосту, де 7 років тому розстрілювали людей?", "Наступний кліп будете знімати в Бабиному Яру?", — написали користувачі.

Громадський діяч Сергій Стерненко також випустив влог, де згадав події, які відбулися на Майдані Незалежності в період з грудня 2013 по лютий 2014 року, і сказав, що Дорофєєва наплювала на людей, завдяки яким живе у вільній, демократичній, незалежній країні.

До слова, сама співачка поки ніяк не прокоментувала подібні звинувачення на свою адресу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Дорофєєва продемонструвала новий імідж.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини