Дружина відомого музиканта вперше зізналася, чому вона не хоче заводити дітей

46-річна дизайнерка Ольга Навроцька зробила несподівану заяву

Цивільна дружина лідера гурту ТНМК ( "Танок на майдані Конго") Олега Михайлюти Ольга в своєму інтерв'ю чесно зізналася, чому вони не поспішають заводити дітей. Виявилося, вся справа в невідповідному віці.

Ольга Навроцька працює дизайнером. У програмі "Зірковий шлях" на каналі Україна вона розповіла, що її вік є не зовсім відповідним для того, щоб заводити дітей, адже їй уже 46. Але Фагот не проти того, щоб у них з'явилися спільні діти.

"Олег не проти був би, але у мене в принципі вже і вік такий, що вже це важкувато зробити і є певні ... Ну ось ні, не моя тема. Кожному своє, так що я childfree, виходить", - сказала обраниця музиканта .

Варто додати, що Ольга і Олег живуть в цивільному шлюбі вже 11 років. І на питання про те, чому пара досі не розписалася, Навроцька відповіла, що Фагот зробив їй пропозицію в не дуже підходящий момент.

Відомо, що у лідера групи "ТНМК" вже є 10-річний син, якого звати Микита. Співак ще був у стосунках, коли познайомився з Олею. Піти від дівчини він вирішив навіть незважаючи на те, що вона була вагітна в той момент. Але дитину він все-таки визнав, і зараз активно займається вихованням хлопчика.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, ким хоче стати син Наташі Корольової і Тарзана. Виконавиця Наталя Корольова вирішила не тримати інтригу і розповіла на своїй сторінці в соціальних мережах, ким же хоче стати її 18-річний син Архип.
Відповідний пост знаменитість опублікувала в своєму Instagram, прикріпивши спільне сімейне фото зі спадкоємцем. Співачка написала, що Архип вибрав для свого професійного розвитку нетиповий напрямок - в майбутньому він хоче стати японістом. Ще будучи підлітком хлопчик сильно зацікавився японською культурою, тому має намір пов'язати своє життя з цією рідкісною професією.